Acasa Travel Moods Activ Cu familia în sejur în Dubai, locul de joacă al Orientului

Travel Mood Activ

Cu familia în sejur în Dubai, locul de joacă al Orientului

Un sejur în Dubai alături de familie se aseamănă unei recreații împreună cu cei mici într-unul dintre cele mai mari și pline de surprize locuri de joacă din întreaga lume.

Un sejur în Dubai nu este doar un miraj dedicat adulților, pentru că locul acesta magic e, în același timp, și un paradis al celor mici, care se pot bucura la fiecare pas de experiențe uimitoare. Nu rareori Dubaiul este comparat cu un uriaș loc de joacă, și pe bună dreptate.

De la aventuri în deșert la distracții nostime pe plajă, de la parcuri acvatice la acvarii cu sute de specii de vietăți marine, de la explorări urbane la înălțime până la sporturi de iarnă (!), toate sunt posibile doar în Dubai, unde vă bucurați în familie de una dintre cele mai inedite vacanțe exotice pe care le puteți trăi în travel mood activ.

Puteți ajunge aici cu zboruri foarte convenabile și nici nu trebuie să vă faceți griji în privința transferului de la aeroport în oraș, pentru că aveți de ales între transfer privat sau de grup, sau un taxi confortabil.

Iar odată ajunși, vă așteaptă o multitudine de experiențe fabuloase pe care le trăiți împreună!

Experiențe pentru travel mood activ în sejur cu familia în Dubai

1. Wild Wadi - Aventuri pe apă în deșert

Deșert și apă, unul dintre multiplele contraste care surprind și fascinează mereu într-un sejur în Dubai. Cu siguranță, copiii nu se așteaptă ca în deșert să se bucure de aventuri acvatice exemplare. Surprindeți-i, luați bilete și mergeți împreună la parcul acvatic Wild Wadi de lângă impresionanta clădire Burj Al Arab.

Peste 30 de atracții – tobogane de apă uluitoare, tuburi prin care alunecați cu viteză, râuri pe care plutiți în voie, piscina cu valuri ce vin din toate direcțiile, aventuri special gândite pentru ca cei mici să se bucure de una dintre cele mai reușite vacanțe exotice și multe altele vă asigură o zi plină de distracție în soarele ce trimite spre voi raze de fericire.

2. În inima deșertului

Acea întindere imensă de nisip, acele dune care urcă și coboară în infinit, acea frumusețe pură în simplitatea ei, cuprinsă într-un soare pretutindeni egal, așteaptă să fie descoperite într-o aventură de neuitat. Nu, nu este un miraj!

Trăiți cu copiii o experiență cu adevărat unică și explorați deșertul într-un 4x4, călăriți cămile și faceți sandboarding, campați și vă pierdeți cu toții într-un apus emoționant, fiindcă nu de multe ori în viață aveți ocazia să vedeți cum soarele este înghițit de nisip, acolo departe, în spatele dunelor.

Un dans tradițional vă acaparează curiozitatea și o cină gustoasă, tipic arăbească, vă cucerește definitiv simțurile sub cerul înstelat, înainte de a vă întoarce la hotel.

pin icon

Citește și alte articole despre Dubai

3. De sus, de cel mai sus, de pe Burj Khalifa

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, este de neratat într-un sejur în Dubai cu familia. Închipuiți-vă doar emoțiile pe care le încercați când, în doar 59 de secunde, ajungeți la etajul 124, unde se află punctul de observație.

Și orașul văzut de la această înălțime este halucinant, la fel cum este și înălțimea de la care este privit. Luați bilet, evitați mulțimea de la intrare și limita nu este etajul 124, fiindcă urmează etajul 125, la 456 metri înălțime, și apoi cel mai înalt punct unde puteți să ajungeți, etajul 148.

4. Pierdeți-vă într-un souk în sejur în Dubai

Piețele tradiționale arăbești, cunoscute sub numele de souk, abundă în produse ce vă ademenesc la fiecare pas. Varietatea mărfurilor este uluitoare și dă culoare acestei vacanțe exotice, iar atmosfera este mereu vie.

Piața de bijuterii din aur strălucitor, cea de condimente, în culori vibrante, al căror miros îmbietor vă cheamă de departe, apoi cea de parfumuri sau cea de textile reprezintă crâmpeie de viață autentică.

Vizitați un souk, pierdeți-vă în mulțime și lăsați copiii să se amuze în timp ce aleg suvenirurile perfecte pentru acasă.

5. Atlantis – un parc de aventuri și un acvariu de neegalat

Dacă atracțiile fără de pereche în Orientul Mijlociu ale parcului acvatic Atlantis vă distrează și vă poartă într-o serie de aventuri senzaționale, cu toboganele de apă și tunelurile sale spectaculoase, cum ar fi tunelul subacvatic transparent, prin care alunecați și traversați o lagună plină de rechini, dacă piscinele și locurile de joacă gândite special pentru copii îi încântă și îi distrează într-un sejur în Dubai de neimaginat, acvariul de aici întrece toate așteptările.

Peste 65.000 de animale subacvatice pot fi descoperite odată ce începeți să vă aventurați prin rețeaua de tuneluri și coridoare ce leagă încăperile ce adăpostesc imensele acvarii. Luați bilet de intrare din timp și începeți aventura!

 

6. KidZania, orașul în miniatură al copiilor

Profitați de acest sejur în Dubai și mergeți cu copiii la KidZania, replica unui oraș real, însă de dimensiunile celor mici, locul în care distracția stă în multiplele roluri pe care pot să și le asume.

Astfel, doar aici pot experimenta profesii reale, cum este, de exemplu, cea de pilot, pompier, ofițer de poliție, jurnalist de televiziune sau doctor. Mergeți pe străzile orașului și lăsați-i pe ei să aleagă dintre cele peste 80 de roluri, să experimenteze și să se joace în voie.

7. O zi la Ski Dubai, parcul de zăpadă din deșert

Cine s-ar aștepta ca într-o zonă deșertică să poată experimenta jocuri de zăpadă? Uite că orașul întrece toate așteptările, iar un sejur în Dubai cu familia este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face când vă planificați destinațiile pentru vacanțe exotice împreună.

Cei mici vor fi extrem de încântați să se joace în zăpadă, să schieze sau să se dea cu sania, să construiască oameni de zăpadă și să azvârle cu bulgări ici și colo, căutând să vă țintească. Nu, nu este o iluzie!

Toate acestea sunt posibile la Ski Dubai, un resort de schi situat într-o cupolă în interiorul unui mall, cu temperatură controlată și cu o mulțime de atracții. Procurați-vă bilet și experimentați sentimentul de iarnă în mijlocul deșertului.

8. Pinguini, frumoșii pinguini

Și, dacă tot ați ajuns la Ski Dubai, de ce să nu vă asigurați accesul și la zona pinguinilor, spre încântarea copiilor?

Aveți șansa să admirați frumoșii pinguini Gentoo și pinguinii regali, să-i vedeți cum înoată și cum se joacă în piscina special amenajată, să urmăriți documentare despre viața pinguinilor și să vă bucurați din plin de această experiență împreună cu familia.

9. O incursiune în lumea animalelor acvatice

Acvariul și grădina zoologică subacvatică din Dubai sunt printre cele mai mari din lume și locul în care puteți admira peste 33.000 de animale marine din peste 140 de specii.

Alegeți dintre cele două tururi disponibile, trăiți experiența de vizitare potrivită pentru voi și descoperiți pisicile de mare și cea mai mare colecție de rechini-taur din lume.

 

Mergeți și la grădina zoologică de sub acvariu și vedeți pinguinii, peștii piranha, căluții de mare și multe altele.

10. Înotați cu delfinii în sejur în Dubai

Sunteți în deșert într-una dintre cele mai interesante vacanțe exotice și se pare că aveți parte în continuare de foarte multe experiențe acvatice, ceea ce este cu adevărat fascinant.

Fiindcă nu puteți să fiți în sejur în Dubai și să nu le oferiți copiilor șansa de a înota cu delfinii, de a se juca cu ei și de a se bucura din plin de o astfel de aventură memorabilă. Luați bilet și distracția poate să înceapă!

11. Parcul de distracții acvatice Legoland

Desigur, apa nu lipsește nici când vorbim despre universul LEGO din Dubai. Legoland, parcul tematic de excepție, ce poartă amprenta celebrului producător de jucării, îi așteaptă pe copiii cu vârste între 2 și 12 ani cu o mulțime de jocuri acvatice încântătoare.

Deci nu mai stați pe gânduri și oferiți-le celor mici bucuria de a experimenta atracțiile LEGO de aici.

12. File de istorie

O vizită cu copiii la Center for Cultural Understanding este o bună ocazie de a cunoaște istoria și a înțelege diversitatea culturală fascinantă din Emirate.

Aici înțelegeți de ce este atât de importantă conviețuirea diferitelor culturi, de ce este nevoie de cât mai multă deschidere și de ce trebuie înlăturate barierele dintre cetățenii de diferite naționalități care își duc viața în acest spațiu comun.

13. De pe pământ pe apă, ca o amfibie

O experiență amuzantă și inedită vă așteaptă într-un tur cu un autovehicul amfibiu, ce vă poartă pe uscat prin Bur Dubai și prin partea istorică a cartierului Al Shindagha, până să se transforme într-o ambarcațiune, odată cum simte apele canalului din Dubai.

Profitați de croazieră și admirați atracțiile orașului plutind pe apă, în timp ce copiii sunt distrați și încă nedumeriți de acest miracol al transformării.

14. Piloți de curse în lumea Ferrari

Un sejur în Dubai se poate prelungi foarte ușor, într-o zi, până la Abu Dhabi, locul în care se află cel mai mare parc tematic de interior din lume.

Și, dacă acesta mai poartă și sigla Ferrari, nu mai stați pe gânduri, luați bilet și testați, ca adevărații piloți de curse, atracțiile incredibile ce se ascund aici.

Rollercoaster-ul Formula Rossa, ce aleargă cu viteze incredibile, simulatoarele avansate de curse, întrecerile de carturi și multe altele vă asigură un circuit întreg de fericire.

Daca ți-am trezit apetitul pentru astfel de vacanțe te invităm să descoperi si alte idei din colecția Vacanță cu familia iar dacă timpul iți permite îți recomandăm să incerci și excursiile din articolul 5 tururi cu experiențe inedite într-un sejur în Dubai

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.