Calatorii dupa MOOD, dincolo de ghiduri turistice

Travel Mood

Călătorește dincolo de ghiduri turistice

Travel mood îți propune un nou mod de a călători.
Călătorește după propriul mood.
Gandește-te cum vrei să te simți în urmatoarea vacanță și ce fel experiențe vrei să traiești. 

Călătoriile nu ar trebui să fie doar cu ghiduri turistice, pentru bifat Londra, Paris, Berlin...sau oricare altă destinație.  Doar pentru check in si check out. Călătoriile ar trebui să fie despre experiențe și trăiri autentice.

Vrei să vizitezi o destinație? Sau vrei mai degrabă să interacționezi cu localnicii, să afli mai multe despre modul lor de viață, să participi la tururi culinare ori să faci o plimbare cu barca? Ori poate vrei doar să stai și să nu faci nimic. O vacanță pentru relaxare. Sau poate te tentează aventura!
Vacanța ta trebuie să fie după cum vrei să te simți pentru ca tu să te intorci cu amintiri memorabile.

Aici ai idei de călatorie scrise de o oameni pasionați de călătorii ca și tine. Și experiențe de călătorie atent curatorate. Și oferte de cazare, sejururi, circuite. 

Travel Mood Activ

Activități, trasee, plimbări, muzee, urcări, coborâri, străzi, străduțe, clădiri istorice, tablouri și orice experiențe ai mai căuta cand ești în travel mood activ.

Travel Mood Aventură

Dacă adrenalina ar avea o pedală, ar fi apasată adânc pănă la podea. Genul ăsta de călătorie e pentru pasionații de senzații tari. Ești în mood de aventură.

Travel Mood Evadare

Vrei să faci lucruri care te bucură departe de alarme, telefoane și mailuri cu chestii urgente de rezolvat. Când te simți prins între serviciu si acasă ai nevoie de o evadare.

Travel Mood Explorare

O țară, două țări, trei țări, o regiune, un continent. Pentru unii, întreaga lume a fost făcută ca să fie vizitată.  Descoperă ceva unic în fiecare destinație atunci când ești în mood de explorare

Travel Mood Mixt

Să zicem că vreți o vacanță în care să vă relaxați la mare și la soare dar vreți să vizitați și împrejurimile și să descoperiți ceva nou. Sunteți în mood mixt.

Travel Mood Relaxare

Cea mai importantă grijă: Cum ne relaxam azi? Ai chef de niște zile leneșe, fără un program stabilit și fără prea mare efort. După muncă, și răsplată. Iar dupa răsplată, o binemeritată vacanță pe relaxare.

Travel Mood Romantic

Contează și destinația, dar parcă mai important e sa fiți împreună și să faceți ce vă place amândurora. O călătorie doar pentru voi doi, în mood romantic. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.