Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Aventurează-te pentru o zi în parcul acvatic Aquaventure din renumitul Hotel Atlantis

Aventurează-te pentru o zi în parcul acvatic Aquaventure din renumitul Hotel Atlantis

152 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 62

Scurtă descriere:

Intră în acțiune la parcul acvatic Aquaventure Waterpark din hotel Atlantis, Dubai, cu un bilet de intrare valabil toată ziua. Făcând parte din resortul Atlantis the Palm, Aquaventure Dubai conține atracții impresionante și aventuri potrivite pentru toate vârstele, de care te bucuri cum dorești: alunecă pe toboganele cu apă, traversează tunelurile printre rechini, mergi cu cei mici în zona dedicată lor și plutește pe râurile leneșe. Fă un upgrade pentru a avea acces și la The Lost Chambers, acvariul tematic de la Atlantis. 

Repere:

  • Un bilet de intrare valabil toată ziua la Aquaventure Waterpark de la hotelul Atlantis the Palm din Dubai;
  • Înțelege de ce TripAdvisor i-a acordat premiul de cel mai bun parc acvatic din Orientul Mijlociu în anul 2015;
  • Bucură-te de tobogane, jocuri și atracții în ritmul tău;
  • Coboară super-abruptul Poseidon’s Revenge și plutește de-a lungul râurilor leneșe;
  • Lasă copiii să se joace la Splasher’s Play Area, zona special dedicată lor, și relaxează-te la plajă;
  • Fă un upgrade pentru a beneficia de un bilet de intrare, în aceeași zi, și la acvariul The Lost Chambers, deținut tot de Atlantis.

La ce să te aștepți:

Călătorește pe cont propriu până la Hotel Atlantis The Palm din Palm Jumeirah și arată biletul la intrarea în Aquaventure Waterpark. Intră și bucură-te de atracțiile incredibilului parc acvatic din Dubai în ritmul tău, cât de mult dorești, până la ora închiderii. Aquaventure Waterpark este cel mai mare parc de acest fel din această parte a lumii și a fost premiat de TripAdvisor drept cel mai bun parc acvatic din Orientul Mijlociu în anul 2015, așa că aici se află o mare varietate de atracții pe care le poți încerca.

Îți place viteza? Atunci îndreaptă-te direct spre Tower of Neptune, cu ale sale tuneluri. Aruncă-te pe toboganul Leap of Faith, lung de 27,5 metri, care îți ridică părul în aer până ce ajungi în laguna cu rechini, și trăiește senzații tari în timp ce cucerești toboganele Tower of Poseidon. Răsucește-te când cobori serpentinele Aquaconda, plonjează în Zoomerango și pe pistele multiple Slitherine, și plutește prin tunelul de rechini cu o plută. Dacă încă îți mai dorești senzații tari, nu rata Poseidon’s Revenge, unde o trapă se deschide sub picioarele tale pentru o cădere liberă de 22,8 metri, înainte de a te azvârli într-o buclă dublă.

Încearcă și alte atracții, plutește pe râurile leneșe și lasă-i pe cei mici să se distreze la locul de joacă dedicat lor, cu găleți gigantice cu apă, fântâni și mini-tobogane cu apă. Când vrei să-ți tragi sufletul, mergi la unul dintre restaurante sau relaxează-te la plajă. Dacă vrei să te bucuri de lux pe nisip, ai posibilitatea să închiriezi o cabană VIP pe plajă, pe propria cheltuială, pentru a te relaxa cu stil. Aventura se încheie la ieșirea din parc.

Dacă vrei să ai parte de și mai multă distracție în aceeași zi, fă un upgrade pentru a include și un bilet de intrare la acvariul The Lost Chambers, pe care să-l folosești înainte sau după Aquaventure Waterpark. Făcând parte tot din Atlantis The Palm, spectaculosul acvariu găzduiește peste 65.000 de creaturi marine și bazine subacvatice imense și tuneluri create pentru a evoca orașul pierdut Atlantida. Mergi prin camere și coridoare pentru a vedea totul, de la pești-curcubeu la rechini, pisici de mare, pui de aligator, căluți de mare și multe altele. În plus, bucură-te de un tur în zonele care nu sunt publice, în care ai acces cu acest bilet. Vorbește cu un ghid marin despre viața mării și descoperă lucruri remarcabile despre creaturile marine la The Ambassador Lagoon.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.