Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Încurajează independența și creativitatea copiilor ducându-i în centrul KidZania din Dubai

Încurajează independența și creativitatea copiilor ducându-i în centrul KidZania din Dubai

1 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 17

Scurtă descriere:

Lasă-ți copii să-și exploreze creativitatea și independența într-o vizită la centrul KidZania din Dubai, un oraș pentru copii, replică a unui oraș real, plin de aventuri și roluri jucăușe. Intră în orașul de mărimea copiilor împreună cu cei mici și urmărește-i cum se joacă asumându-și profesii din viața reală, cum ar fi cea de pilot, bucătar, polițist, cosmetician, jurnalist sau alte joburi, învățând deprinderi cotidiene. Pe măsură ce lucrează, câștigă bani, „kidZos“, pe care îi cheltuiesc la magazinele și unitățile centrului KidZania, dându-le sentimentul unei vieți de adulți.

Repere:

  • Un bilet de intrare valabil pentru un adult și un copil la centrul KidZania din Dubai;
  • Explorează orașul la scară redusă KidZania, cu cele 80 de roluri și aventuri desfășurate la instituțiile, magazinele și unitățile replicate;
  • Lasă-ți copilul să se joace asumându-și rolul de pompier, polițist, pilot, prezentator TV, DJ etc.;
  • Copii câștigă bani „kidZos“ în timp ce muncesc, pe care îi pot cheltui la unitățile centrului sau îi pot păstra la bancă;
  • Un mediu educativ sigur și amuzant, pentru a inspira creativitatea și încrederea copilului tău;
  • Îi învață pe copii aptitudini esențiale de viață, cum ar fi munca în echipă, comunicarea și independența;
  • Activități pe roluri valabile pentru copiii cu vârste între 4 și 16 ani.

La ce să te aștepți:

Călătorește în mod independent până la centrul KidZania din Dubai, arată biletele și intră. Apoi lasă-i pe cei mici să se bucure de lumea de mărimea lor, plină de distracții și de roluri. Plimbă-te pe străzile replicate și lasă-ți copiii să aleagă dintre cele peste 80 de experiențe ce presupun asumarea unui rol la instituțiile, magazinele și unitățile centrului.

Există aproape orice, de la un spital la scală redusă și stație de pompieri până la aeroport, teatru, restaurante și multe altele, așa că pot să se joace asumându-și un rol de pilot, pompier, DJ la radio, bucătar, chirurg, știrist sau orice alt rol, toate ghidate de supraveghetori antrenați. Pe măsură ce copiii își practică meseriile, câștigă bani (kidZos), pe care îi pot cheltui în magazinele sau la locurile de joacă, sau îi pot păstra pentru vizitele viitoare.

La primă vizită la KidZania, un copil poate să-și deschidă un cont personal de economii la banca centrului. Apoi au ocazia să-și depună banii și să primească un card de debit ce poate fi folosit la ATM-urile orașului.

Părinții pot explora KidZania împreună cu copiii lor și să-i urmărească din afara unităților în timp ce-și asumă rolurile. Dacă cei mici au peste 1,20 metri înălțime, îi poți lăsa se se bucure singuri de KidZania în timp ce te relaxezi în lounge-ul dedicat părinților, dotat cu TV, acces la internet și cafenea. Pentru frații și surorile mai mici, există un loc de joacă special amenajat, care-i ține ocupați și distrați.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.