Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergi într-unul dintre cele mai mari acvarii de interior din lume & admiră peste 33.000 de animale

Mergi într-unul dintre cele mai mari acvarii de interior din lume & admiră peste 33.000 de animale

39 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 24

Scurtă descriere:

Descoperă unul dintre cele mai mari acvarii de interior din lume la Dubai Aquarium and Underwater Zoo. Alege între experiența Researcher, care oferă un tur ghidat la Underwater Observatory (observatorul subacvatic), în locurile în care publicul nu are acces, pentru a hrăni pisicile de mare și rechinii, și experiența Explorer, care oferă un tur cu o barcă cu fundul de sticlă și o aventură într-un simulator submersibil. Ambele experiențe permit accesul în tunelul acvariului și în grădina zoologică subacvatică, în care poți admira un crocodil de apă sărată imens, botezat King Croc, și unele dintre animalele nocturne din Emirate.

Repere:

  • Bilet de intrare la Dubai Aquarium and Underwater Zoo;
  • Explorează unul dintre cele mai mari acvarii din lume, ce găzduiește peste 33.000 de animale acvatice;
  • Alege între două experiențe ample;
  • Fă un tur, împreună cu un ghid, al facilităților la care publicul nu are acces, în cadrul experienței Researcher, și află despre proiectele curente ale cercetătorilor;
  • Fă o cursă cu o barcă cu fundul de sticlă și cu un simulator submersibil în cadrul experienței Explorer;
  • Plimbă-te prin tunelul acrilic subacvatic, în timp ce rechinii, pisicile de mare și peștii înoată în jurul tău.

La ce să te aștepți:

Dubai Aquarium and Underwater Zoo este unul dintre cele mai mari acvarii de interior din lume și deține recordul Guinness pentru cel mai mare panou acrilic din lume. Bazinul acvariului din Dubai, de 10 milioane de litri, se află în Dubai Mall, cel mai mare mall din lume, și adăpostește peste 33.000 de animale acvatice din peste 140 de specii. Peste 300 de rechini și pisici de mare trăiesc în bazin, incluzând cea mai mare colecție de rechini-taur din lume. 

Aflată chiar sub acvariu, grădina zoologică subacvatică (Underwater Zoo) își aduce vizitatorii aproape de pinguini, pești piranha, crabi, șobolani de apă, căluți de mare, meduze și multe altele. Alege dintre două pachete – Researcher sau Explorer – și vezi mai jos ce e inclus în fiecare.

Opțiunea 1: Experiența Researcher

Fă un tur, cu un ghid, al facilităților la care accesul publicului nu este permis și descoperă proiectele pe care oamenii de știință le au în lucru. Vizitează laboratorul Sea Jelly Lab, unde experții acvariului simulează schimbări de mediu pentru a încuraja reproducerea, sau urmărește cu atenție cum un pui de rechin se dezvoltă dintr-un ou. Apoi continuă-ți călătoria la Underwater Observatory (observatorul subacvatic), unde poți admira locuitorii acvariului, și tot aici ai șansa unică de a hrăni pisicile de mare și rechinii.

Opțiunea 2: Experiența Explorer

Intră în Dubai Aquarium Explorer, un simulator submersibil care își poartă oaspeții într-o aventură virtuală printre dugongi, rechini-balenă și multe alte creaturi marine. Ridică-te la nivelul apei și urcă la bordul unui vas cu fundul de sticlă, străbate suprafața acvariului, urmărește miile de animale care înoată sub tine și află lucuri interesante de la ghizi în timp ce ai șansa să hrănești peștii.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.