Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergi să te distrezi la Snow Park, din zona Ski Dubai, cel mai mare parc de zăpada indoor din lume

Mergi să te distrezi la Snow Park, din zona Ski Dubai, cel mai mare parc de zăpada indoor din lume

78 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Distrează-te la Dubai Snow Park cu acest bilet de acces valabil toată ziua. Intră în centrul acoperit Ski Dubai și bucură-te de zona magică Snow Park cât de mult dorești. Alunecă pe pârtii în uriașul glob în formă de bulgăre de zăpadă, dă-te pe tobogane și urmărește parada pinguinilor. Biletul include călătoria cu telescaunul, haine călduroase, dar și cască de protecție pentru copiii sub 13 ani. Intrarea în zona de schi nu este inclusă.

Repere:

  • Bilet de acces valabil întreaga zi la zona Snow Park din centrul Ski Dubai;
  • Distrează-te în această zonă adecvată familiilor, cel mai mare parc de zăpadă de interior din lume;
  • Alunecă pe un tobogan sau pe pistele gemene de bob;
  • Bucură-te de jocuri interactive în grota de zăpadă și îmbunătățește-ți tehnicile de a face bulgări de zăpadă;
  • Urmărește marșul pinguinilor, când pinguinii reali traversează zăpada;
  • Folosește telescaunul și pregătește-te pentru valuri de adrenalină odată ce intri în globul în formă de bulgăre de zăpadă și te rostogolești sau când folosești un bob și mai rapid.

La ce să te aștepți:

Mergi pe cont propriu la Ski Dubai, centrul de schi de interior situat în mall-ul din Dubai. Arată biletul de acces, intră și schimbă-te în hainele termale pe care le primești (geacă, pantaloni și ghete). Copiii mici primesc și o cască de protecție. Apoi, acomodează-te cu frigul – temperatură este menținută la -1 grad Celsius – și intră în zona parcului de zăpadă. Separat de pârtiile principale de schi, acest parc amuzant este plin de atracții și tobogane potrivite pentru familii, toate aflate în decorul magic al iernii. 

Biletul îți oferă acces întreaga zi, așa că ești liber să te bucuri de activități cât de mult dorești. Plonjează pe traseele gemene de bob, dă-te pe tobogan și bucură-te de o rundă de bulgări într-o galerie specială. Pentru o aventură de neuitat, intră într-un glob transparent uriaș, în formă de bulgăre de zăpadă, și rotește-te și rostogolește-te în josul pârtiilor.

Biletul include, de asemenea, și o coborâre pe Mountain Thriller, un tobogan imens ce coboară din vârful centrului Ski Dubai până jos de tot. Bucură-te de jocuri interactive în grota de zăpadă, fă un om de zăpadă cu cei mici, urcă în turnul de observare pentru a vedea peste pârtiile de schi și fă o pauză pentru sucuri la cafeneaua parcului. Simte fulgii de zăpadă pe față în timpul ninsorii și nu rata marșul pinguinilor, când pinguinii centrului traversează zăpada într-o procesiune încântătoare.

Experiența se încheie când alegi să părăsești parcul de zăpadă. Biletul nu include accesul în zona de schi.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.