Acasa Travel Moods Romantic Din Dubai în Maldive, în cea mai intensă lună de miere

Travel Mood Romantic

Din Dubai în Maldive, în cea mai intensă lună de miere

De ce nu ați alege mai mult pentru luna voastră de miere? O călătorie combinată, care alătură câteva zile în trepidantul Dubai relaxării perfecte din Maldive, nu e doar o fantezie de neatins, ci chiar o idee practică. Vedeți mai jos de ce, dar mai ales cum vă puteți petrece un sejur pe care nu îl veți uita vreodată.

Vă puteți începe luna de miere cu un sejur de 4 - 5 zile în Dubai, descoperindu-i farmecul atât de special, de la deșertul armonios colorat la senzația de loc de joacă perfect pentru adulți pe care o oferă orașul, iar apoi să vă continuați călătoria, retrăgându-vă pentru o săptămână sau chiar mai mult alături de persoana iubită într-una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere din întreaga lume – Maldive.

Și e mai simplu ca oricând să mergeți în această călătorie în travel mood romantic, pentru că Dubai-ul este amplasat extrem de bine pentru a fi combinat cu un următor zbor spre Maldive. Trebuie doar să vă alegeți cu atenție zborurile cele mai convenabile și sunteți gata de drum!

Ar fi greșit să credeți că Dubai nu este o destinație romantică. Aici, totul conspiră pentru a vă oferi cele mai memorabile momente, de la peisajul pitoresc din jurul orașului, pe care îl puteți explora împreună în cele mai diverse activități, și până la însuși locul acesta vibrant, care fascinează pe oricine ajunge măcar o dată aici.

Transferul de la aeroport în Dubai este foarte simplu, indiferent dacă alegeți un serviciu privat sau de grup, sau un taxi.

Iar de aici vă bucurați de cele mai romantice experiențe, zburați peste dune cu balonul cu aer cald, cinați pe plajă sau mergeți într-un safari nocturn în deșert.

Experiențe pentru travel mood romantic în luna de miere în Dubai

1. O plimbare pe plajă

Simți că ești cu adevărat în cel mai romantic sejur în Dubai atunci când te plimbi alături de cel drag pe plajă, seara, când nisipul răcoros vă mângâie pielea și luminițele vaselor sclipesc la orizont, în vreme ce ajungeți la Jumeirah Beach Residence Beach sau, cum îi spun localnicii, The Walk.

Cum ar fi să vă bucurați și de un picnic în peisajul acesta spectaculos, în care marea se alătură magnificelor clădiri? Sau, mai bine, alegeți unul dintre multele restaurante care vă așteaptă în zonă.

2. Dubai din balon

Nimic nu poate concura cu lirismul unui zbor cu balonul cu aer cald deasupra Dubai Desert Conservation Reserve într-o dimineață.

Ziua aceasta atât de specială începe pentru voi cu transferul din Dubai până la locul decolării, și continuă plutind deasupra celui mai seren peisaj, căruia răsăritul soarelui îi dă un aer de-a dreptul magic. Oazele, crescătorii de cămile sau cei de șoimi vă prilejuiesc momente memorabile și fac din această experiență una de care vă veți aminti cu drag.

pin icon

Citește și alte articole despre Dubai

3. Safari în deșert

Luna de miere este cel mai bun pretext pentru un sejur în Dubai, mai ales dacă nu ratați un safari nocturn în deșert, ce include o cină memorabilă în doi – într-un sanctuar romantic în desert, sub cerul înstelat.

De ce să nu călăriți o cămilă, să fotografiați apusul în acest cadru unic sau priviți împreună cel mai înstelat cer pe care îl veți vedea vreodată? Un astfel de safari începe în mod normal în jurul orei 16.00 și se încheie dimineața.

4. O cină de neuitat

Într-un sejur în Dubai experiențele culinare deosebite sunt la tot pasul, dar nici una nu va fi mai specială în întreaga voastră lună de miere ca această cină în doi într-un loc fabulos. La Villa Beach meniul este minunat, dar calitatea care face din această experiență una inegalabilă este locația privilegiată.

Restaurantul se află chiar pe plajă, la baza celebrului Burj al Arab, oferindu-vă o perspectivă care întrunește valurile ce se sparg de țărm, una dintre cele mai celebre clădiri ale lumii și cerul înstelat.

5. Împreună la hammam

Călătoriți împreună spre Spa Cordon, în luna de miere în Dubai, și ajungeți într-un sanctuar al liniștii, unde vă așteaptă două ore de relaxare absolută, într-o experiență ce include hammam și masaj.

Această oază romantică, în care lumina lumânărilor vă întâmpină caldă, stabilind atmosfera de care vă bucurați mai departe, este locul în care vă detensionați și experimentați răsfățul suprem împreună. Ritualurile de purificare, aburii, masajele revigorant, toate sunt bucurii pe care trebuie să le trăiți alături.

6. Un cocktail la Burj Al Arab

Un loc pe care știți că nu vrei să îl ratați într-un sejur în Dubai este iconicul Burj Al Arab, unde puteți merge în luna de miere ca să vă bucurați de cocktailuri, într-o experiență care vă urcă la Skyview Bar, unde aveți parte de tratament VIP – de la transferul de la hotelul în care sunteți cazați, la relaxarea pe care o simțiți în vreme ce vă petreceți timpul în vârful lumii, la etajul 27.

Meniul de cocktailuri de aici este o combinație în care găsiți și clasicele favorite, dar și mixuri inovatoare, în care ingredientele speciale se amestecă cu cele mai inventive tehnici. Muzica live și atmosfera intimă a locului sunt touch-uri suplimentare pe care le veți aprecia.

7. Enjoy, stay and play at the Bab al Shams

Bab al Shams sau, mai simplu, Poarta către soare, este un resort de lux construit în stilul tradițional al forturilor de aici, aflat în mijlocul dunelor de nisip ce înconjoară orașul.

Luna de miere în Dubai este cu atât mai romantică dacă o petreceți aici, într-un apartament cu decor tradițional, dar dotat cu toate facilitățile modernității. Și e cert că nu vă plictisiți aici, pentru că aveți multe de făcut, de la vânătoare cu șoimi, la plimbări pe cămile, excursii cu jeep-ul în deșert, până la momente de relaxare la spa sau cine savuroase care vă dezvăluie tainele delicioase ale gastronomiei arabe.

MALDIVE, printre cele mai dorite destinații pentru luna de miere

Luna de miere în Maldive, cu plajele sale neatinse și cu atmosfera sa de basm atemporal, este visul multor îndrăgostiți. Iar dacă ați ales să vă petreceți prima parte a acestei perioade atât de speciale în Dubai, ajungeți aici pentru momente de relaxare la superlativ, în vreme ce leneviți pe plaje, vă cufundați în apele de azur și vă bucurați de frumusețea virgină a unei naturi explozive.

Câteva zile romantice într-una dintre cele mai râvnite destinații pentru luna de miere, doar voi, unul în compania celuilalt, vă promit o vacanță de vis, fie că alegeți să stați într-un resort de lux sau la bordul unei ambarcațiuni care vă poartă în fiecare zi spre altă insulă nepopulată.

Alegeți-vă hotelul potrivit din lista noastră și luați în considerare fiecare detaliu, de la pachetele cu oferte de cazare în Maldive până la facilitățile pe care le oferă cele mai romantice dintre ele, cum ar fi vilele sau bungalourile pe apă, piscinele private, cinema-urile în aer liber sau restaurantele impresionante cu multe stele Michelin.

 

Cât despre activitățile care să vă relaxeze, dar să vă și amuze în luna de miere în Maldive, acestea sunt pe alese, de la excursii în Male, unde vă așteaptă Maldives National Museum, moscheea, pitoreasca piață de pește sau galeriile de artă și magazinele șic, până la incursiunile în natură, spre reciful de corali unde puteți face scufundări alături de creaturi fabuloase precum rechinii balenă sau pisicile de mare.

 

 

Explorați cele 1.192 de insule din care este alcătuit arhipelagul în luna de miere în Maldive, nu ratați plaja strălucitoare din insula Vaadhoo, pe care o scaldă noaptea mareele cu fitoplancton, dându-i o aură suprarealistă.

Sau îmbarcați-vă într-o ambarcațiune din lemn de cocos, pentru o excursie de o zi, în care faceți snorkelling sau priviți păsările, singurele locuitoare ale insulelor pustii.

 

Și de ce nu ați survola din avion acest paradis tropical, una dintre cele mai spectaculoase destinații pentru luna de miere din întreaga lume? Satele de pescari, marea de cristal prin care se zăresc vietățile marine și lagunele sunt priveliști pe care nu le puteți vedea mai bine altfel.

Dar nu uitați de relaxare – spa-urile de aici sunt printre cele mai luxoase din lume iar terapiile și procedurile vă vor destinde pe deplin ca luna de miere în Maldive să fie cu adevărat de neuitat.

Și încununați întreaga vacanță cu o cină la un restaurant subacvatic – o astfel de experiență este de neratat!

Dacă vă doriți mai multe astfel de activități inedite pentru luna de miere în Maldive și Dubai, alegeți hotelul care are în ofertă cele mai numeroase și promițătoare variante. Apoi, relaxați-vă!

Daca v-am trezit apetitul pentru astfel de vacanțe vă invităm să descoperiți și alte idei din colecția Luna de miere.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.