Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la una dintre cele mai atractive activități în Dubai: safari în deșert & barbeque & dans tradițional sub cerul înstelat

Participă la una dintre cele mai atractive activități în Dubai: safari în deșert & barbeque & dans tradițional sub cerul înstelat

1732 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 74

Scurtă descriere:

Participă la una dintre cele mai atractive activități din Dubai. Descoperă obiceiurile și frumusețea deșertului într-un safari de șase ore. Părăsește Dubaiul într-un autovehicul 4x4 confortabil, alături de un ghid, și bucură-te de o combinație fascinantă de aventuri tradiționale și moderne. Călărește o cămilă, fă sandboarding pe dunele de nisip și relaxează-te la o tabără în deșert când soarele apune. Fă-ți un tatuaj cu henna, urmărește tanoura, un dans popular, și încununează-ți excursia cu o shawarma sau cu o cină delicioasă cu preparate făcute la grătar și cu un spectacol de dansuri tradiționale sub cerul înstelat, în timp ce stai în jurul focului. 

Repere:

  • Una dintre cele mai apreciate activități din Dubai
  • Privește peisajul auriu al deșertului în timp ce ghidul conduce;
  • Vizitează o fermă de cămile în inima deșertului și călărește o cămilă;
  • Bucură-te de o experiență de sandboarding antrenantă pe dunele din deșert;
  • Fă-ți un tatuaj cu henna pe mâini sau pe picior, dacă dorești;
  • Ia o cină delicioasă sub cerul înstelat, cu preparate făcute la grătar, în timp ce vizionezi un spectacol live de dansuri tradiționale.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la hotelul tău din Dubai și urcă într-un autovehicul 4x4 confortabil. Bucură-te de priveliști în timp ce lași în urmă zgârie-norii din oraș și îți începi turul de șase ore în deșert.

Privește dunele de nisip și află totul despre geografia și istoria deșertului în timpul călătoriei. După ce ajungi la o fermă tradițională de cămile, admiră temerarele animale de aproape și călărește o cămilă. Află mai multe despre speciile diferite de cămile folosite în regiune și apoi întoarce-te la autovehicul pentru a-ți continua călătoria.

Ajungi la o tabără ridicată între dunele de nisip, unde cobori pentru a face sandboarding. După o scurtă prezentare a modului în care să folosești în siguranță placa, exersează mișcările, punând în practică informațiile primite de la ghid. Odată ce ai căpătat încredere, întrece-te cu participanții la tur pe dunele de nisip.

După aceasta, instalează-te în tabără, în timp ce soarele apune în spatele întinderii deșertului. Dacă dorești, roagă-l pe unul dintre artiștii de aici să-ți facă un tatuaj cu henna. Urmărește tanoura, un frumos dans popular, și mergi la locul unde se prepară shawarma sau savurează un gătar suculent la cină. Bucură-te de preparate tradiționale arăbești, cum ar fi hummus-ul și puiul marinat. La final, pufăie o shisha (o pipă arăbească pe bază de apă), dacă dorești, și vezi un spectacol impresionant de dansuri tradiționale în jurul focului de tabără.

Fă un upgrade pentru a lua o cină exclusivistă în jurul mesei, cu o sticlă de spumant și un coș de fructe. Admiră deșertul luminat de stelele strălucitoare și încheie-ți una dintre cele mai interesante activități în Dubai cu întoarcerea la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.