Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Întâlnește pinguinii la centrul Ski Dubai

Întâlnește pinguinii la centrul Ski Dubai

21 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 40 minute

Furnizor:

Viator

De la 54

Scurtă descriere:

Bucură-te de pinguini în această experiență de 40 de minute la centrul Ski Dubai. Îmbracă un costum termal, intră în zona pinguinilor din complexul de schi de interior de ultimă generație, în care temperaturile sunt menținute la sub zero grade, și bucură-te să vezi pinguinii de aproape. Privește un documentar despre viața pinguinilor în sălbăticie și întâlnește-l pe unul dintre ei în timp ce ghidul îți explică ce caracteristici are. Apoi urmărește, prin geamurile subacvatice, jucăușele animale care înoată în piscină.

Repere:

  • Descoperă pinguinii regali și pinguinii Gentoo în zona cu temperaturi de sub zero grade a parcului de zăpadă;
  • Un îngrijitor profesionist îți face cunoștință cu una sau două dintre aceste păsări adorabile;
  • Vezi pinguinii la piscină și urmărește-le poznele din zona de vizionare subacvatică;
  • Învață mai multe despre pinguini și despre comportamentul lor natural de la ghidul tău expert.

La ce să te aștepți:

Alege ora pe care o preferi pentru această experiență atunci când faci rezervarea. Apoi, mergi pe cont propriu la centrul Ski Dubai din mall-ul Dubai și ai grijă să ajungi mai devreme de ora programată. Resortul de schi de interior Ski Dubai nu are doar doar pârtii și trambuline, ci și o zonă în care și-a găsit casă o colonie de pinguini regali și Gentoo adorabili. Pinguinii pot să hoinărească liberi în acest sector cu temperaturi de sub zero grade, fiind îngrijiți și hrăniți regulat cu pește de către o echipă de îngrijitori experimentați.

La sosire, pune pe tine costumul termal care ți se oferă și întâlnește-ți ghidul expert. Apoi, după câteva instrucțiuni, intră împreună cu restul grupului pentru a întâlni pinguinii. Grupul este limitat la maximum 12 persoane, pentru a te bucura de o experiență cât mai personalizată. 

Pentru început, urmărește un film scurt despre pinguinii Gentoo și pinguinii regali. Învață despre habitatul lor natural din regiuni ca Antarctica și află informații prețioase despre caracteristicile, semnele distinctive și comportamentul lor. Apoi, împreună cu grupul, fii atent în timp ce ghidul vă face cunoștință cu un pinguin Gentoo și vă spune mai multe despre această specie.

La final, bucură-te de timpul liber pentru a urmări pinguinii în timp ce se joacă în piscină sau în jurul ei. Privește prin geamurile piscinei și admiră-le grația când înoată și se scufundă fără nici un efort. După aproximativ 40 de minute, părăsește zona și schimbă-te la loc în hainele tale. Experiența se încheie când pleci de la Ski Dubai.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.