Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Bucură-te de nenumarate atracții și distracții într-o zi petrecută la parcul acvatic Wild Wadi Park

Bucură-te de nenumarate atracții și distracții într-o zi petrecută la parcul acvatic Wild Wadi Park

26 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Furnizor:

Viator

De la 68

Scurtă descriere:

Distrează-te la parcul acvatic Wild Wadi Waterpark din Dubai cu acest bilet de intrare valabil toată ziua. Intră și bucură-te de atracții și de piscine – găsești câte ceva pentru toate vârstele și toate gusturile. Plonjează în terifiantul Jumeirah Sceirah, plutește de-a lungul râurilor leneșe, rotește-te cu viteză la Tantrum Alley și alunecă pe un tobogan în centrifuga Burj Surj. Copiii adoră distracția în apă la locul special amenajat pentru ei (Juha’s Dhow and Lagoon); și pentru momentele când vrei o pauză, relaxează-te la multiplele restaurante, cafenele și magazine.

Repere:

  • Bilet de intrare valabil toată ziua la Wild Wadi Waterpark din Dubai;
  • Bucură-te de 30 de tobogane cu apă și de atracții cât de mult dorești;
  • Plonjează pe toboganul Jumeirah Sceirah și treci prin tornade la Tantrum Alley;
  • Prinde valurile de la Breaker’s Bay, fă surfing la Wipeout și plutește pe râul leneș;
  • Urmărește copiii cum se distrează la Juha's Dhow and Lagoon și bucură-te de atracțiile amuzante pentru familii;
  • Fă o pauză la restaurantele, cafenelele și magazinele parcului.

La ce să te aștepți:

Călătorește pe cont propriu până la parcul acvatic Wild Wadi Waterpark din districtul Jumeirah din Dubai. Arată biletul, treci de porți și bucură-te, în ritmul tău, de cele peste 30 de aventuri acvatice.

Alege între atracțiile înfricoșătoare și cele moderate, precum și între multiplele piscine distractive. Parcul acvatic are ca temă principală personajul Juha, mult iubitul erou al unei legende arabe, și aici găsești atracții pentru toate vârstele, de la cei mai mici juniori până la adulții împătimiți de adrenalină.

Plutește de-a lungul râului leneș sau lasă-i pe copii să se distreze în fântânile cu apă, pe toboganele și în bazinele coloratului loc de joacă Dhow and Lagoon. Vrei să faci lucruri în viteză? Plutește pe Flood River pentru a-i cuceri valurile neașteptate și curenții, sau fă surfing la Breaker’s Bay, cea mai mare piscină cu valuri din Orientul Mijlociu, unde valuri înalte de 1,5 metri vin spre tine din toate direcțiile.

Pentru senzații tari, abordează înălțimile toboganului Jumeirah Sceirah. Urcă în turnul de 32 de metri înălțime, intră într-o capsulă și apoi țipă cât poți de tare când cazi abrupt cu viteza de 80 de kilometri pe oră. Sau rotește-te cu putere în tornadele de la Tantrum Alley, coboară cu viteză pe un tobogan până în centrifuga atracției Burj Surj sau lasă-te propulsat de puternicele jeturi de apă până la o înălțime de 15 metri pe toboganele roller coaster-ului acvatic Master Blasters. Când ai nevoie să-ți tragi sufletul, relaxează-te, mănâncă și bea ceva la restaurantele și cafenelele parcului.

Poate vrei o pizza gustoasă, paste sau preparate la grătar sau un smoothie, un suc, apă minerală sau înghețată – găsești mâncare pentru toate gusturile. Poate dorești să cumperi, ca amintire, un cadou sau o jucărie, le găsești la magazinele de aici. Când simți că te-ai distrat destul, poți să pleci. Biletul tău este valabil până la ora de închidere a parcului.

Atenție: Parcul Wild Wadi va fi închis pentru lucrări de mentenanță între 13 ianuarie și 8 februarie 2018, urmând a se deschide în data de 9 februarie 2018.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.