Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie De pe uscat pe apă, într-un tur inedit în Dubai cu un autovehicul amfibiu

De pe uscat pe apă, într-un tur inedit în Dubai cu un autovehicul amfibiu

7 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 56

Scurtă descriere:

Mergi într-un tur inedit de vizitare a orașului Dubai, o aventură amuzantă de o oră și treizeci de minute, care te poartă de pe uscat pe apă cu un autovehicul amfibiu. Urcă în „amphibus“, cunoscut de regulă sub numele de „duck“, și călătorește pe uscat în jurul zonei Bur Dubai, pentru a vedea pitoreștile turnuri de vânt și istoricul cartier Shindagha din apropierea canalului. Apoi plonjează în apele din Dubai Creek în timp ce autobuzul se transformă miraculos într-o barcă. Relaxează-te de-a lungul croazierei, în care treci de souk-ul (piața) de condimente și de turnurile gemene din Deira, și urmărește bărcile tradiționale arabe (dhow) și alte ambarcațiuni care traversează canalul în timp ce ghidul tău îți vorbește despre atracțiile și istoria orașului.

Repere:

  • Un tur de o oră și jumătate cu autobuzul prin Dubai, pe uscat și pe apă;
  • Călătorește printre tradiționalele atracții din zona istorică Bur Dubai, cum ar fi Shindagha Heritage Village;
  • Trăiește senzația de uimire când autobuzul intră în apele din Dubai Creek, pentru o croazieră de 30 de minute;
  • Admiră, de pe apă, atracțiile de top ale orașului, cum ar fi turnurile gemene din Deira și podul Al Maktoum;
  • Învață despre istoria obiectivelor și a orașului de la ghidul tău;
  • Bucură-te de sticla de apă care ți se oferă suplimentar;
  • Alege dintr-o varietate de ore de plecare.

La ce să te aștepți:

Alege dintre orele de plecare disponibile când faci rezervarea. Apoi întâlnește-ți ghidul în apropiere de Dubai Creek, pentru a porni în aventura de vizitare, de o oră și jumătate, cu un amphibus – un vehicul galben similar cu acelea cunoscute drept „ducks“, care poate fi folosit și ca ambarcațiune.

Ia un loc și ascultă comentariile amuzante ale ghidului în timp ce explorezi, pe uscat, unele dintre cele mai importante atracții ale metropolei. Află despre modul în care orașul s-a transformat, dintr-un port de pescuit, într-o metropolă prosperă în doar câteva decenii, ca urmare a descoperirii petrolului din anii '50 și '60. Ține aparatul de fotografiat la îndemână când explorezi unul dintre cele mai vechi cartiere ale citadelei, Bur Dubai. Fă poze tradiționalelor case cu turnuri de vânt și treci de Shindagha Heritage Village – un loc în care este recreat un sat tradițional pescăresc din Dubai – și de turnul Shindagha, unul dintre cele două turnuri vechi de apărare ale orașului.

După ce vezi atracțiile de pe uscat, pregătește-te pentru intrarea autovehiculului în apele din Dubai Creek. Apoi, cu autobuzul transformat în barcă, relaxează-te în timp ce înaintezi pe lângă Gold Souk (piața de obiecte din aur), Spice Souk (piața de condimente) și alte atracții, ca Marea Moschee și turnurile gemene din Deira. Admiră podul Al Maktoum ce traversează canalul și bucură-te de imaginile cu ambarcațiunile tradiționale (dhow), taxiurile de apă (abra) și alte vase care trec pe lângă tine. După 30 de minute pe apă, pășește din nou pe uscat și ia-ți rămas bun de la ghid, moment în care se încheie și experiența.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.