Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie O zi plină de distracții în lumea Ferrari, la parcul tematic Ferrari World din Abu Dhabi

O zi plină de distracții în lumea Ferrari, la parcul tematic Ferrari World din Abu Dhabi

31 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 67

Scurtă descriere:

Adâncește-te în lumea de distracții Ferrari cu un bilet de intrare la parcul tematic Ferrari World din Abu Dhabi. Fă-ți drum la această atracție palpitantă marca Ferrari, cel mai mare parc tematic de interior din lume, și bucură-te de distracțiile înfricoșătoare și de cele adresate familiilor. Fă o tură cu roller coaster-ul Formula Rossa, plimbă-te cu carturile, testează-ți nervii la simulatoarele de curse pentru avansați, urmărește copiii în timp ce conduc mașinile Ferrari în miniatură și multe altele. Încetinește la restaurantele și magazinele de cadouri din parc.

Repere:

  • Bilet de intrare valabil întreaga zi la parcul Ferrari World de pe insula Yas din Abu Dhabi;
  • Bucură-te de atracțiile celui mai mare parc tematic de interior de pe planetă, după bunul plac;
  • Simte forța gravitațională în timpul unei curse în Formula Rossa, cel mai rapid roller coaster din lume;
  • Distrează-te la atracțiile dedicate familiilor, la școlile de curse pentru copii și multe altele;
  • Relaxează-te la restaurantele, cafenelele și magazinele parcului.

La ce să te aștepți:

Călătorește în mod independent la Ferrari World, parcul tematic Ferrari de ultimă generație de pe insula Yas din Abu Dhabi. Cel mai mare parc tematic din lume găzduiește peste 20 de atracții și locuri de divertisment pentru toate vârstele, toate marca Ferrari. La sosire, folosește biletul pentru a intra. Bucură-te de atracții în ritmul tău – biletul de intrare, valabil toată ziua, îți permite să stai cât dorești aici, până la ora închiderii.

Poate începi cu atracția principală a parcului, anume Formula Rossa, roller coaster-ul tematic Formula 1. Intră în capsulă și simte forța gravitațională în timp ce ești propulsat în aer la o înălțime de 52 de metri, cu o viteză de 240 kilometri pe oră, pentru a înainta spre șicane și coborâri. Este cel mai rapid roller coaster din lume, așa că doza de adrenalină este garantată!

Descoperă cum sunt făcute mașinile Ferarri într-un tur virtual al fabricii Ferrari de la Maranello; adâncește-te într-o lume fantastică 4D la Speed of Magic; și rotește-te la Tyre Twist, cu ceștile sale ce se învârt rapid. Vrei să mărești ritmul? Atunci învinge cei mai buni piloți de curse la simulatorul Scuderia Challenge. Mergi cu un cart sau lasă-i pe cei mici să se distreze în mașinile Ferrari GT Spider la școala de șoferi pentru copii Pilota.

Când vrei să te relaxezi, ia masa (pe propria cheltuială) la oricare dintre restaurantele și cafenelele parcului și treci pe la magazine pentru a cumpăra cadouri marca Ferrari ca suveniruri. Experiența se încheie când părăsești parcul.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.