Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Explorează Parisul noaptea și admiră-i faimoasele monumente frumos luminate, într-un tur al priveliștilor de neuitat

Explorează Parisul noaptea și admiră-i faimoasele monumente frumos luminate, într-un tur al priveliștilor de neuitat

43 Reviews

Paris / Franta

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 15

Scurtă descriere:

Pentru că Parisul este și mai frumos noaptea, alătură-te unui localnic pentru a descoperi unele dintre cele mai uimitoare monumente luminate ale orașului. De la o priveliște magică, de 360 de grade, de pe un acoperiș, și până la strălucitorul turn Eiffel!

Repere:

  • Priveliște de 360 de grade, de pe acoperiș;
  • Tur la pas;
  • Parisul noaptea;
  • Monumente luminate;
  • Priveliști de noapte;
  • Fapte istorice și culturale.

La ce să te aștepți:

Turul la pas începe pe acoperișul unuia dintre faimoasele magazine franțuzești de pe bulevardul Haussman, una dintre cele mai aglomerate artere de shopping din Paris. Ai ocazia să te bucuri de o priveliște unică a Parisului, de 360 de grade, din inima capitalei Franței!

Apoi îți continui vizita trecând pe lângă superba Opéra Garnier și afli despre legenda Fantomei de la Operă. Mai departe, admiri coloanele luxoasei piețe Vendôm și misteriosul obelisc egiptean din piața Concorde. 

Te plimbi de-a lungul Champs-Elysées, supranumit „cel mai frumos bulevard din lume“.

După aceea, mergi la Grand Palais și-i admiri impresionantul dom de sticlă, traversezi uimitorul pod iluminat, Alexandru al III-lea, și urmezi cursul Senei, aflând mai multe despre locuitorii Parisului și despre legătura lor cu râul.

În cele din urmă, admiri turnul Eiffel din piața Trocadero și te apropii de monument pentru a te bucura de luminile strălucitoare ale turnului, care se animă câteva minute în fiecare oră!

În timpul verii, turul are loc ziua, nu noaptea.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.