Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Bucură-te de un zbor cu balonul cu aer cald din Paris în Fontainebleau

Bucură-te de un zbor cu balonul cu aer cald din Paris în Fontainebleau

3 Reviews

Paris / Franta

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 249

Scurtă descriere:

Plutește deasupra pădurii Fontainebleau într-un zbor cu balonul cu aer cald, ce oferă priveliști aeriene ale regiunii rurale din afara Parisului. În timpul zborului de dimineață sau de seară, admiră râurile, satele și pădurea întinsă, care era odată locul de vânătoare al regilor francezi, casă pentru mistreți sălbatici, căprioare și fazani. Zborul are loc fie imediat după răsăritul soarelui, fie la sfârșitul zilei, când vântul este calm și aerul este răcoros și stabil. În total, aventura durează trei ore, incluzând umflarea balonului, zborul de o oră, toastul tradițional de la aterizare și întoarcerea la punctul de plecare. La rezervare, ai opțiunea de face un upgrade pentru un tur privat, ce are loc cu doar doi pasageri, alături de pilot.

Repere:

  • Bucură-te de priveliști aeriene fantastice;
  • Pilot calificat și profesionist;
  • Alege între un zbor dimineața sau după-amiaza;
  • Preluare de la un punct de întâlnire localizat central.

La ce să te aștepți:

Experiența ta cu balonul cu aer cald are loc în Fontainebleau, un oraș care se află la 45 de minute de Paris și care găzduiește Château de Fontainebleau.

Începi cu pregătirea și umflarea balonului, urmărind cum se ridică în aer. Apoi urcă în coș și pornește în zborul de o oră și admiră orașul, castelul și pădurea. După ce aterizezi, bucură-te de un pahar de șampanie, pentru toastul tradițional, și întoarce-te cu un autovehicul la punctul inițial de plecare.

Notă: La rezervare, specifică dacă preferi turul de dimineață sau pe cel de seară, sau contactează operatorul local, după ce faci rezervarea.

 

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.