Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează fabulosul cartier Montmartre și descoperă-i farmecul artistic și vinurile rafinate, într-un tur la pas

Explorează fabulosul cartier Montmartre și descoperă-i farmecul artistic și vinurile rafinate, într-un tur la pas

40 Reviews

Paris / Franta

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Explorează districtul Montmartre, hub-ul artistic al Parisului, într-un tur la pas de trei ore, ce combină arta rafinată cu vinul la fel de rafinat! Află despre foștii artiști rezidenți ai zonei, cum ar fi Vincent van Gogh și Henri Matisse, și vezi locurile unde au trăit, iubit și pictat. Descoperă ultima podgorie ce supraviețuiește în Paris, care se află ascunsă în Montmartre. Mergi la două dintre cele mai vechi baruri cu vin din Paris și bucură-te de o degustare de vinuri în fiecare dintre ele, aflând despre tipurile diferite de struguri, de la ghidul tău expert. În cele din urmă, vizitează bazilica Sacré-Coeur și bucură-te de priveliști captivante din acest punct incredibil de observare, deasupra Parisului.

Acest tur în grup mic este limitat la doar opt persoane, pentru a asigura o atenție personalizată din partea ghidului.

Repere:

  • Explorează străzile locale într-un tur la pas în oraș;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Introducere perfectă pentru cei veniți în vizită pentru prima dată în Paris.

La ce să te aștepți:

Aflată în vârful unui deal, cu privire la centrul vibrant al Parisului, zona Montmartre, ce seamănă cu un sat, este unul dintre cele mai îndrăgite cartiere din Paris. Încununată de frumoasa biserică Sacré-Coeur, zona se mândrește cu o multitudine de străzi pietruite pline de artiști stradali, muzicieni și standuri cu tradiționalele crêpe (clătite), oriunde ți-ai arunca privirea.

Deloc surprinzător, Montmartre este o mecca pentru artele creative, și numeroși artiști și-au găsit de-a lungul anilor casa aici. După ce te întâlnești cu ghidul, află despre câțiva dintre artiștii francezi legendari, în timp ce te plimbi prin acest district vibrant, și vezi locurile unde au trăit, muncit și pictat.

Află despre Henri de Toulouse-Lautrec, unul dintre cei mai mari pictori post-impresioniști, care s-a mutat aici pentru a studia, și despre Vincent van Gogh, care a descoperit în această zonă o comoară plină de teme pe care să le picteze. Henri Matisse a fost un alt rezident legendar, care a locuit aici în primii ani din tinerețe, ca artist în devenire.

Pe măsură ce ghidul îți vorbește despre viețile artiștilor din Montmartre, hoinărește pe străzi spre Sacré-Coeur. Vizitează această bazilică din secolul al XIX-lea și admiră-i mozaicurile aurite și ușile din bronz, cu un design interesant, înainte de a te opri pentru a te bucura de cele mai bune panorame deasupra orașului.

În timp ce Montmartre este considerat cel mai boem cartier din Paris, nu este la fel de bine cunoscut pentru vinurile sale! În mod uimitor, zona găzduiește ultima podgorie care a supraviețuit în oraș. Află totul despre acest loc mai puțin cunoscut, pe măsură ce-ți urmezi ghidul departe de traseele turistice, intrând în două dintre cele mai vechi bistro-uri din Paris. Bucură-te de o degustare de vinuri variate, savurează un platou de charcuterie (mezeluri) și află de la ghidul tău despre tipurile diferite de struguri, despre solul local și despre producția de vinuri din această enclavă fascinantă a Parisului.

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.