Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Simte-te în Paris ca un star de cinema, într-un tur la locațiile unor filme celebre, ghidat de un localnic

Simte-te în Paris ca un star de cinema, într-un tur la locațiile unor filme celebre, ghidat de un localnic

89 Reviews

Paris / Franta

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 26

Scurtă descriere:

Reamintește-ți scenele preferate și află despre frumoasele pelicule care au fost filmate pe străzile din Paris. Alătură-te unui iubitor de filme într-o călătorie care te poartă spre locurile faimoase și, în același timp, puțin cunoscute din oraș. Și simte-te ca un star de cinema pentru o zi!

Repere:

  • Vizitează câteva dintre cele mai cunoscute atracții ale Parisului, alături de un localnic;
  • Descoperă locațiile neștiute ale frumoaselor filme;
  • Află despre filmele vechi și noi, de la un cinefil;
  • Hoinărește în jurul locațiilor și simte-te ca un superstar;
  • Obține recomandări de la ghidul tău privat.

La ce să te aștepți:

Plimbă-te alături de un localnic prin Orașul Luminilor și descoperă locații din filmele tale preferate. Hoinărește prin locuri istorice, fiecare dintre ele fiind legat, într-un fel sau altul, de cinema, de trecutul sau de viitorul său.

Pătrunde în scenele tale preferate, de la Nouvelle Vague la Hollywood, de la cele clasice și până la cele din filmele contemporane. Vezi grădinile muzeului Rodin, treci pe lângă cafenele vechi, intră într-un cinema vechi și uimitor. Adevăratul star al turului este Parisul, un oraș mult iubit.

Unele dintre filmele pe care le treci în revistă și ale căror locații le vezi sunt:

  • Untouchables, Olivier Nakache, Eric Toledano, 2011, filmat în Saint-Germain-des-Prés;
  • Midnight in Paris, Woody Allen, 2011, filmat la Muzeul Rodin;
  • The Devil Wears Prada, David Frankel, 2006, filmat în Place de la Concorde;
  • À bout de Souffle, Jean-Luc Godard, 1960, filmat pe Champs-Elysées și în apropiere de Arc de Triomphe;
  • Paris, je t'aime, Olivier Assayas, Frédéric Auburtin, 2006, filmat cu Turnul Eiffel în fundal.

Ghidul abia așteaptă să-ți împărtășească dragostea sa pentru Paris! Dă-i de știre dacă vrei sa ajungi într-o locație anume sau să vezi un loc special, pentru a-ți crea o ofertă personalizată!

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.