Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Oceanarium Lisabona și descoperă peste 8000 de creaturi marine

Vizitează Oceanarium Lisabona și descoperă peste 8000 de creaturi marine

369 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Descoperă peste 8000 de creaturi marine din habitatele a patru oceane, la Oceanarium Lisabona, cu un bilet de intrare rezervat în avans. Cufundă-te în Atlanticul de Nord, în Antarctica, în Pacificul temperat și în Oceanul Indian tropical.

Repere:

La ce să te aștepți:

Alătură-te celor 17 milioane de vizitatori din peste 140 de țări care au vizitat Oceanarium Lisbona de când s-a deschis, în 1998. Aflat la parterul locului dedicat Expo 98, acesta este cel mai mare acvariu interior din Europa. Biletul de intrare îți permite accesul la toate expozițiile permanente.

 

Celebrează viața pe pământ prin intermediul display-urilor cu peste 8000 de creaturi marine din peste 500 de specii și află despre complexitatea oceanelor lumii. Divizat în patru zone - ce reprezintă Atlanticul de Nord, Antarctica, Pacificul temperat și Oceanul Indian tropical - cu panouri mari care pornesc din acvariul central, acesta creează impresia că toate creaturile trăiesc în aceeași cavitate cu apă sărată.

 

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.