Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Descoperă fado, muzica dorului, într-un show live emoționant

Descoperă fado, muzica dorului, într-un show live emoționant

441 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 50 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 23

Scurtă descriere:

Experimentează show-ul live „Fado in Chiado“ și descoperă muzica ce exprimă adevăratul suflet al Lisabonei. Bucură-te de un spectacol de 50 de minute, ce prezintă doi cântăreți, doi chitariști și muzica pe care UNESCO a inclus-o în patrimoniul cultural intangibil al umanității.

Repere:

  • Bucură-te de un show tradițional de muzică fado, de 50 de minute;
  • Experimentează mândria Portugaliei, prin această formă muzicală;
  • Vezi imagini ale celor mai frumoase locuri din Lisabona, în timpul spectacolului.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de spectacolul Fado in Chiado și descoperă sufletul Lisabonei. Genul muzical fado a fost adoptat ca parte a culturii portugheze și acum este un simbol al națiunii, cu o puternică tradiție mai ales în cartierele istorice ale Lisabonei.

Show-ul de 50 de minute prezintă artiști talentați. Doi cântăreți și doi muzicieni, cântând unul la o chitară portugheză și celălalt la o chitară clasică, susțin spectacolul acompaniați de imaginile unora dintre obiectivele unice din Lisabona, care trebuie vizitate în mod obligatoriu.

Se spune că muzica fado combină nostalgia, mândria portugheză și speranța, într-un stil muzical întruchipat de Amália Rodrigues. Datoriă importanței sale culturale și stilului său unic, acest gen cultural a fost declarat de către UNESCO ca parte din patrimoniul cultural intangibil al umanității.

Spectacolul Fado in Chiado are loc în centrul Lisabonei. Experimentează show-ul live și apoi bucură-te de noapte pentru a descoperi orașul.

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.