Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Trăiește victoriile legendare ale clubului de fotbal SL Benfica & explorează iconicul Estadio da Luz

Trăiește victoriile legendare ale clubului de fotbal SL Benfica & explorează iconicul Estadio da Luz

211 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 20

Scurtă descriere:

Mergi pe urmele jucătorilor legendari și victoriilor clubului SL Benfica, într-un tur de două ore al stadionului Estádio da Luz, care este perfect pentru iubitorii fotbalului. Intră pe arena unde a avut loc finala Champions League din anul 2014 și vizitează muzeul stadionului, pentru a afla mai multe despre SL Benfica.

Repere:

  • Descoperă istoria clubului SL Benfica, în timp ce vizitezi Estádio da Luz;
  • Călătorește prin istoria echipei de fotbal la muzeul SL Benfica Cosme Damião;
  • Experimentează pasiunea portugheză pentru fotbal de aproape;
  • Bucură-te de vederile panoramice cu stadionul Luz;
  • Mergi la vestiare și vezi unde se află sala conferințelor de presă, unde se adună reprezentanții mass media din lume;

La ce să te aștepți:

Descoperă pasiunea portugheză pentru fotbal într-un tur ghidat al stadionului Luz, casă pentru echipa clubului SL Benfica, unul dintre cele mai populare cluburi de fotbal din Lisabona și din Portugalia. Apoi vizitează muzeul și mergi pe urmele jucătorilor legendari ca Eusébio, Paulo Futre și Mantorras.

 

Începe cu un tur al celui mai mare și mai modern stadion din Portugalia. Arena în care a avut loc finala Champions League din anul 2014, Estádio da Luz este un stadion cu mai multe funcții, care s-a deschis în anul 2003. Intră pe teren, vizitează vestiarele și sala de conferințe de presă, și fă-ți o poză cu mascota clubului, vulturul.

 

Află despre momentele importante ale fotbalului la expoziția „Istoria Benficăi“ de la muzeul Benfica Cosme Damião. Descoperă mai multe despre legendarul jucător al Benficăi, Eusébio, și explorează tehnologia multimedia a muzeului. Bucură-te de o lecție alternativă de istorie a Portugaliei și a lumii vorbitoare de limbă portugheză.

 

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.