Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Mergi într-un pub crawl în Lisabona și petrece o noapte memorabilă în trei baruri locale pline de viață

Mergi într-un pub crawl în Lisabona și petrece o noapte memorabilă în trei baruri locale pline de viață

22 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 15

Scurtă descriere:

Bucură-te de atmosferă în timpul celui mai bun pub crawl din Lisabona, ce pornește din centrul Lisabonei. În acest tur ghidat de patru ore al barurilor din Lisabona vizitezi trei pub-uri vibrante și te bucuri de 90 de minute de bere și de sangria la discreție. Ca orice pub crawl excelent, acest tur începe cu un shot și se încheie cu acces prioritar la un club de noapte extrem de distractiv. Vino să descoperi barurile din Lisabona și petrece până târziu în noapte.

Repere:

  • Tur ghidat de patru ore, la barurile din Lisabona;
  • Vizitează trei baruri locale pline de viață, dintre care două se află boemul cartier Bairro Alto;
  • Pregătește-te pentru o noapte memorabilă și fă-ți încălzirea cu un shot, la primul bar;
  • Bucură-te de beri și de sangria nelimitate, timp de 90 de minute;
  • Descoperă berile și tăriile locale și bucură-te de atmosfera de petrecere;
  • Sari peste coada de la intrare și bucură-te de acces gratuit la un bar trendy dn Lisabona;
  • Bucură-te de trei shot-uri gratuite, precum și de promoții speciale la cocktail-uri, beri, sangria și shot-uri.

La ce să te aștepți:

Când se lasă seara, întâlnește-ți ghidul în centrul Lisabonei, pentru un pub crawl de patru ore în oraș. Începe-ți seara la unul dintre barurile trendy ale Lisabonei și bea un shot. Pe măsură ce începi să te relaxezi și să intri în starea de spirit a nopții, află de ce Lisabona a devenit unul dintre cele mai căutate orașe internaționale pentru viața de noapte.

Apoi îndreaptă-te spre Bairro Alto, cunoscut ca principala scenă a pub-urilor și barurilor din Lisabona. Amestecă-te printre localnici într-un bar stylish și lasă-ți inhibițiile să dispară în timp ce te bucuri de 90 de minute de băutură la discreție! Bea cât dorești în timp ce intri în atmosferă și bucură-te de discuțiile ocazionale cu locuitorii prietenoși ai orașului.

Apoi, ieși din bar pe străzile luminate strălucitor din Bairro Alto și mergi spre următorul loc hip. Plimbă-te pe aleile pietruite, pline de petrecăreți, până ce ajungi la al treilea bar. Bucură-te de bere la jumătate de preț și de timp plăcut alături de ghidul tău, lipsit de griji, înainte de a porni din nou pe străzi. 

În cele din urmă, ajungi la un club de noapte, unde ghidul te conduce dincolo de cozile de la intrare, spre intrarea VIP, și își ia rămas bun de la tine. Apoi, intră în atmosfera vibrantă a clubului și dă-ți seama că acest tur este departe de a se încheia. Simte ritmul și dansează până în zori!

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.