Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează arhipelagul La Maddalena, cu plaje și ape de smarald, într-un tur cu barca din Sardinia (Palau)

Explorează arhipelagul La Maddalena, cu plaje și ape de smarald, într-un tur cu barca din Sardinia (Palau)

15 Reviews

Sardinia

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 40

Scurtă descriere:

Explorează Arhipelagul La Maddalena cu barca, în această excursie de o zi din Sardinia. Vizitează fiecare insulă din superbul arhipelag ( și folosește-te de multele ocazii de a înota sau de a face opriri la plaje. Bucură-te de peisajele primare ale acestei zone protejate, cu plaje, ape de smarald și frumoase insule sălbatice. Bucură-te de un prânz la bordul vasului (inclus).

Repere:

  • Excursie cu barca spre La Maddalena, din Sardinia;
  • Vizitează fiecare insulă din arhipelag - 
  • Oprește-te pe drum pentru a te plimba pe plaje superbe sau pentru a înota în apele de smarald;
  • Admiră frumusețea naturală și sălbatică a acestei arii protejate;
  • Savurează un prânz bazat pe fructe de mare, la bordul vaslui (inclus).

La ce să te aștepți:

Părăsești Palau la ora 10:30 și mergi în croazieră spre arhipelagul La Maddalena. Ajungi prima dată în minunata insulă Spargi unde poți să alegi una dintre superbele plaje pentru o baie și relaxare.

Când te întorci la barcă, prânzul este gata și constă din paste delicioase cu sos de creveți, deși te poți bucura și de midii, ca un al doilea fel de mâncare, opțional. Odată ce toată lumea a terminat de mâncat, părăsești insula Spargi și mergi de-a lungul coastei, spre insula Budelli, pentru o pauză de fotografii cu faimoasa plajă roz, Spiaggia Rosa. Apoi intri în piscina naturală din Porto Della Madonna, unde culoarea de smarald a apei te lasă fără respirație.

De aici, te îndrepți spre insula Santa Maria, pentru următoarea oprire la plajă, și din nou poți ieși cu ușurință de pe barcă, cu lucrurile necesare pentru a sta la soare, și unde poți să faci o baie sau să mergi într-o plimbare pe o cărare încântătoare spre vechiul far de pe insulă.

Ultima oprire variază:

Vinerea, după insula Santa Maria, te îndrepți spre insula Caprera, pentru o oprire fantastică de înot, în acvariul natural Cala Coticcio (Tahiti).

Lunea/marțea/miercurea/joia/sâmbăta/duminica, ultima oprire după Santa Maria este fermecătorul centru istoric al insulei mamă, La Maddalena, pentru shopping și explorare. Ajungi înapoi la Palau în jurul orei 17:30.

Vezi și alte experiențe din Sardinia

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.