Acasa Travel Moods Relaxare Cele mai cool hoteluri pentru vacanța în Sardinia alături de familie

Travel Mood Relaxare

Cele mai cool hoteluri pentru vacanța în Sardinia alături de familie

O vacanță în Sardinia alături de cei dragi este cadoul pe care vi-l oferiți vouă înșivă, pentru că un astfel de sejur este o oportunitate de a vă bucura de timpul petrecut împreună într-un décor special, unde vă așteaptă o mulțime de surprize plăcute. Distrați-vă din plin, petreceți timp de calitate, bucurați-vă de experiențe… și alegeți cele mai bune oferte de cazare.

Am selectat pentru voi două dintre cele mai cool locuri ce vă pot găzdui în vacanță, fiecare cu avantajele sale specifice. Nu vă rămâne decât să vă bucurați de escapadă!

Forte Village 5*

Când spunem cele mai cool hoteluri pentru vacanța cu familia în Sardinia, primul nume care ne vine în minte, și pe care îl recomandăm cu încredere, este Forte Village, un resort de 5 stele din sud-vestul insulei, nu mai departe de 45 de kilometri de aeroportul din Cagliari.

Aproape de plaja cu nisip alb, udată de apele Mediteranei, al căror albastru clar și limpede se pierde în azurul cerului, care acoperă laolaltă insula și cele 25 de hectare de grădini tropicale luxuriante, în mijlocul cărora strălucesc cele 7 hoteluri de 5 și de 4 stele și zecile de apartamente pline de șarm, resortul se bucură de un microclimat aparte și de priveliști impresionante, date de muntele din spatele său, care îi oferă protecție și un plus de farmec, și de marea din fața sa, care captivează privirea și stârnește visuri trăite cu ochii larg deschiși.

Dacă adaugi acest farmec la frumusețea resortului, ce a fost renovat complet de curând, ce uimește prin calitatea designului, facilităților și serviciilor pe care le pune la dispoziția turiștilor, în special a familiilor care aleg să-și petreacă un sejur în Sardinia, atunci rezultatul nu este doar o oază de relaxare într-un golf spectaculos, ci o felie ruptă parcă din paradis, ce se află la dispoziția voastră.

Hotelurile și apartamentele resortului, învăluite în parfumul grădinilor, ce emană note tropicale specifice, oferă o mulțime de camere superbe ce pot fi ocupate de familiile cu copii, poziționate fie cu fața spre mare, fie spre grădini sau spre piscinele ascunse între palmieri.

Alegerea depinde doar de gusturile și de nevoile voastre particulare. Însă hotelul Bouganville (4 stele) atrage atenția prin poziționarea sa strategică, în mijlocul grădinii tropicale dominate de palmierii înalți și aproape de piscină. Bungalourile destinate familiilor, în special cele cu două dormitoare, oferă toate condițiile și tot confortul pentru a găzdui o familie cu de la unul până la trei copii.

Bungalouri moderne, dedicate turiștilor veniți în vacanță cu cei mici, oferă și hotelul Le Palme (4 stele), ce cucerește prin sofisticarea și prin așezarea sa în mijlocul unei păduri de pini, aproape de inima comercială și socială a resortului, dar și de frumoasa plajă.

Însă nu doar facilitățile de cazare recomandă acest resort pentru un sejur în Sardinia cu familia, ci mai ales activitățile și serviciile dedicate exclusiv copiilor, ce includ mini-clubul pentru copii, cu personal specializat, cele două piscine pentru cei mici, activități sportive felurite, spectacole distractive și o mulțime de jocuri și de spații care îi cuceresc pe loc.

Casa Barbie - o cameră tematică plină de celebrele păpuși, Mario’s Village - un orășel în miniatură al copiilor, format din mici case ce reconstituie o secție de pompieri, restaurantul, biblioteca, primăria, cinematograful, benzinăria și un salon de înfrumusețare, toate aflate sub patronajul unui prietenos papagal, apoi Fisher-Price Nursery - o creșă complet echipată pentru cei mai mici, teatrul pentru copii, Wonderlab - un loc special dedicat activităților creative, un trenuleț pentru copii, un circuit de carturi, dar și o serie de tobogane și multe surprize îi așteaptă pe cei mici în acest paradis al distracției.

Review-uri / Tarife

 

Laguna Resort

Ceva mai discret, dar foarte cool pentru o vacanță în Italia cu familia, resortul Chia Laguna vă așteaptă în sudul insulei Sardinia, nu departe de plajele frumoase, al căror nisip auriu este scăldat continuu de apele mării. Cele patru hoteluri ale resortului, dintre care trei de 4 stele și unul de 5 stele, sunt înconjurate de grădini superbe, cu vegetație bogată, ce formează un decor fermecător, alături de piscinele și locurile de relaxare fabuloase. În plus, priveliștile superbe ale golfului încântă privirile și cuceresc sufletul și mintea.

Dintre hotelurile resortului, Chia Hotel Village oferă cazarea cea mai potrivită pentru familiile cu copii, deși nici celelalte nu sunt de ignorat. Family Cottage, camerele destinate familiilor de 4 persoane, dispun de o scară interioară ce face legătura cu mezaninul, care delimitează zona copiilor. De asemenea, Connecting, adică două camere interconectate, fiecare cu propriul dormitor, ce pot găzdui doi adulți și doi copii, reprezintă o alternativă excelentă pentru cazare.

Dar ceea ce-l face extrem de popular printre familiile venite în vacanță în Sardinia sunt facilitățile și serviciile excelente dedicate copiilor. Cluburile pentru copii și multitudinea de sporturi, jocuri și spații sunt gândite pe grupe de vârstă, astfel încât copiii, de la cei mai mici, până la adolescenții de 17 ani, să se bucure de o vacanță de neuitat. Încă de la sosire, dacă solicitați în timpul rezervării, vă așteaptă un kit cu lucrurile necesare pentru copiii de până la 3 ani. Creșa dispune de dotări moderne pentru noile mame și pune la dispoziția clienților servicii de babysitting, la cerere.

Copiii între 3 și 6 ani se pot bucura de activitățile amuzante pe care le găsesc la Mini Club, unde pot să picteze, să se joace de-a bucătarii și să se amuze cu o mulțime de jocuri. Cadet Club îi atrage pe copiii cu vârste între 7 și 10 ani, Junior Club pe cei între 11 și 13 ani, în timp ce Adventure Club îi încântă pe adolescenți cu o serie de sporturi și activități antrenante, ce le garantează aventuri autentice în vacanța din Sardinia. Mai mult, deși resortul este situat doar la 700 de metri de cea mai apropiată plajă, un trenuleț face legătura cu aceasta prin curse ce adulților aduc aminte de lumea fascinantă a copilăriei, în timp ce copiii se bucură fără restricții.

Prin urmare, oricare dintre cele două resorturi reprezintă o variantă cool pentru a petrece o vacanță în Sardinia de vis, alături de familie. Dacă cei mici au până în 13 ani și nu contează că oferă servicii ceva mai scumpe, atunci Forte Village este alegerea perfectă, mai ales datorită fabulosului orășel în miniatură dedicat copiilor, din care îi desprindeți cu greu, dar și a faptului că are ieșire direct la plajă.

În schimb, dacă apreciați o zonă ceva mai retrasă, și copiii înaintează cu viteză spre vârsta adolescenței, nu veți regreta serviciile oferite de Chia Laguna Resort, ce acoperă toate categoriile de vârstă. Vă lăsăm pe voi să decideți care dintre cele două e mai potrivit nevoilor voastre de vacanță.

Review-uri / Tarife

 

Și dacă aceste hoteluri te-au convins să mergi în vacanță în Sardinia, te invităm să descoperi și alte propuneri de astfel de vacanțe.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.