Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Admiră frumusețea plajelor, apelor & grotelor formate natural pe Costa Smeralda, într-un tur cu barca

Admiră frumusețea plajelor, apelor & grotelor formate natural pe Costa Smeralda, într-un tur cu barca

Sardinia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Antares

Scurtă descriere:

Mergi într-o croazieră și descoperă faimoasa Costa Smeralda, cu plajele, apele și grotele sale superbe. Admiră frumusețea acestui țărm, unde trag iahturi de lux din întreaga lume, și înțelege de ce această coastă atrage, ca un magnet, vedete și personaje din înalta societate.

Repere:

  • Croazieră spre faimoasa Costa Smeralda, Sardinia, cu plecare din portul Cannigione;
  • Descoperă frumusețea unică a acestui țărm;
  • Treci prin Porto Cervo și vezi iahturile de lux ce aglomerează portul în timpul verii;
  • Admiră plajele, apele și grotele naturale ce se întind de-a lungul acestui țărm magnific.

La ce să te aștepți:

Această excursie te poartă spre faimoasa Costa Smeralda, ce atrage oamenii bogați vara. Indiferent dacă este vorba de mega-iahturi, Porto Cervo fiind un hotspot pentru înalta societate, de peșteri ascunse sau de plaje nesfârșite, Costa Smeralda le cuprinde pe toate. De pe barcă, poți descoperi frumusețea unică a coastei.

Vino la bordul ambarcațiunii Antares, care pleacă în croazieră o dată pe săptămână, din portul Cannigione. Bucură-te de priveliștile excepționale cu vilele magnifice și casele fixate pe coasta abruptă.

Treci de grădini și de proprietăți fantastice și, cu siguranță, există o casă care îți atrage interesul.

În timpul croazierei prin Porto Cervo, îți poți face o idee despre iahturile gigantice.

Apoi urcă-te la bordul unei bărci de agrement și căpitanul te poartă spre plajele care rămân lipsite de aglomeratie chiar și vara. Pastele proaspete și vinul bun sunt o garanție pentru momente savuroase la bord.

Primul hotel de pe Costa Smeralda este Cala di Volpe. Alege oricare dintre golfurile din stânga sau din dreapta hotelului și revendică-ți propria plajă pentru această zi. Bucură-te de nisipul care se simte sub picioare precum cristalele de zahăr.

Pe drumul de întoarcere, poți vedea soarele care apune lent în spatele munților și apa care strălucește ca diamantele.

 

Vezi și alte experiențe din Sardinia

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.