Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur cu un Segway în Cagliari și descoperă atracțiile ce datează din timpurile romane și până astăzi

Mergi într-un tur cu un Segway în Cagliari și descoperă atracțiile ce datează din timpurile romane și până astăzi

31 Reviews

Cagliari / Sardinia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 67

Scurtă descriere:

Alunecă pe străzile încântătoare ale capitalei Sardiniei într-un tur cu un Segway în Cagliari. Descoperă o istorie ce pornește din timpurile romane, la Amfiteatru, trece prin epoca medievală, la Turnul Elefantului, și ajunge până în timpurile moderne, la primărie.

Repere:

  • Alunecă prin istoria orașului Cagliari, cu un Segway cu autobalansare;
  • Vezi Amfiteatrul roman de pe dealul Buoncammino, unde mii de oameni urmăreau luptele cu gladiatori și execuțiile sângeroase;
  • Descoperă comori ascunse și mergi pe aleile artistice ale celui mai vechi oraș din Sardinia;
  • Treci de fațadele în stil romanesc și gotic ale catedralei Santa Maria din secolul al XIII-lea;
  • Bucură-te de priveliștile superbe ale Golfului Cagliari de la turnul San Pancrazio, cel mai înalt punct din Cagliari;
  • Admiră plantele exotice și palmierii din grădinile publice;
  • Oprește-te pentru o răcoritoare și experimentează ospitalitatea sardă la cel mai înalt nivel.

La ce să te aștepți:

Alunecă prin istoria orașului Cagliari, capitalia vibrantă a Sardiniei, într-un tur lejer de două ore și jumătate, cu un Segway. După o mică sesiune de antrenament, în care să te obișnuiești repede să manevrezi vehiculul, ghidul tău te conduce pe străzi vechi și prin parcuri superbe, în timp istoria fascinantă îți este dezvăluită prin intermediul comentariilor audio din căștile pe care le primești.

 

Mult mai amuzantă decât un tur la pas, și mult mai prietenoasă cu mediul decât șofatul, plimbarea cu Segway-ul urmează un traseu în care vizitezi atracții majore, cum ar fi Amfiteatrul roman de pe dealul Buoncammino, unde aveau loc luptele cu gladiatori și execuțiile. Treci de catedrala Santa Maria din secolul al XIII-lea și privești cu încântare fațadele romanești și gotice, ce ascund obiecte prețioase, de mare importanță religioasă.

 

Admiră monumentalul bastion San Remy, construit de spanioli între anii 1897 și 1903. Și continuă spre Turnul Elefantului, al doilea cel mai înalt turn medieval din Cagliari, caracterizat de o mică sculptură cu un elefant, ce simbolizează imposibilitatea orașului de a fi cucerit.

 

Alte atracții includ palatul regal, Porta Cristina, ce permite accesul din partea vestică a orașului spre districtul Castello. Bucură-te de plantele exotice și de palmierii din grădinile publice și mergi la cal mai înalt punct din Cagliari, turnul San Pancrazio, unde ești răsplătit cu vederi superbe ale golfului Cagliari, la punctul medieval de apărare a orașului.

 

Vezi și alte experiențe din Cagliari

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.