Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperiți Muzeul Leonardo da Vinci în excursie la Roma

Descoperiți Muzeul Leonardo da Vinci în excursie la Roma

116 Reviews

Roma / Italia

Durată: 50 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 12

Scurtă descriere:

Faceți o călătorie uimitoare în mintea geniului care a fost Leonardo da Vinci, artist, inginer, sculptor, arhitect și om de știință. Admirați o reproducere la scară a lucrării reprezentând cina de taină, pictura controversată din romanul lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci.

 

Repere:

  • Bucurați-vă de o experiență interactivă de învățare, aflând despre 50 dintre invențiile lui Leonardo în Muzeul Leonardo da Vinci din Roma;
  • Explorați cinci săli de expoziție cu mașini zburătoare, aparate de război și multe altele;
  • Descoperiți misterul din spatele controversatei lucrări Cina cea de taină.

La ce să te aștepți:

Știați că, cu 500 de ani în urmă, Leonardo da Vinci inventa mașinării de zbor, roboți, submarine și echipament cu ajutorul căruia s-ar fi putut respira în apă, precum și pod cu suspensie și aparate de război alimentate de energie solară? Aflați despre toate astea și chiar mai multe cu un bilet la experiența Leonardo da Vinci de la Vatican.

 

Vedeți 50 dintre invențiile sale, construite după schițele originale, în Muzeul Leonardo da Vinci din Roma. Încercați mașinile lui Da Vinci ca să înțelegeți cum ideile lui sunt folosite astăzi, la echipamente de săpat sau de ridicat, la mașini de cusut, la biciclete, schiuri pe apă, mitraliere și multe altele.

 

Pășiți în Camera oglinzilor și aflați cum studiile lui asupra luminii au inspirat inventarea fotografiilor și a proiecțiilor. Faceți o fotografie lângă elicopterul său sau lângă tancul blindat.

 

Leonardo da Vinci a fost și unul dintre cei mai mari artiști care au trăit vreodată și a produs nenumărate capodopere care sunt expuse în muzee din toată lumea. Galeria exponatelor le dă vizitatorilor ocazia să admire 20 de reproduceri certificate ale lucrărilor, pictate de restauratori de la Muzeul Vaticanului.

 

Admirați două versiuni ale Fecioarei pe stânci, ale căror originale se află la Luvru și la National Gallery din Londra. Vedeți Doamna cu hermina, pictura cu care Leonardo a revoluționat portretele clasice.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.