Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi la o sesiune privată de cumpărături cu o jurnalistă de modă de la Vogue

Mergi la o sesiune privată de cumpărături cu o jurnalistă de modă de la Vogue

18 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 60

Scurtă descriere:

Bucură-te de un tur privat de shopping prin Roma, acompaniat de o stilistă care lucrează la Vogue Italia. Caută magazine ale artizanilor, tocmește-te în piețe locale și vizitează buticuri unice. Ai un personal shopper doar pentru tine.

Repere:

  • Explorează străzile fermecătoare ale Romei;
  • Găsește piesele șic de care ai nevoie;
  • Află despre cele mai noi trenduri de la o profesionistă;
  • Itinerariul este creat în funcție de dorințele tale;
  • Descoperă buticurile locale pe care romanii le iubesc;
  • Ai parte de recomandări personalizate, în funcție de stilul tău.

La ce să te aștepți:

Lasă o jurnalistă de modă să îți dezvăluie locurile secrete din Roma, cu buticurile noi, celebre, cu artizanii locali și cu galeriile de artă incredibile. Bucură-te de o experiență de shopping privată cu adevărat.

Gazda ta este o jurnalistă de modă care colaborează cu Vogue Italia și cu newsletter-ul italian Chi e Chi della Moda (Crisalide Press), care a văzut mii de prezentări de modă în cariera ei și care este mereu la curent cu ultimele tendințe, urmărind de două ori pe an Săptămâna Modei de la Milano și Pitti Fair din Florența.

În acest tur, te plimbi prin oraș și găsești împreună cu ghida ta geanta perfectă, pantofii de care ai nevoie sau orice altceva ți-ai dorit să cumperi de multă vreme. Trebuie doar să îți spui ce ți-ai dori - și ea îți va îndeplini visul.

Turul poate să aibă loc chiar și duminica după-amiaza, pentru că aici mai degrabă luni dimineața sunt închise magazinele.

Descoperă lumea modei. Ești pregătit? Te vei simți ca și cum ai merge la cumpărături cu cea mai bună și mai șic prietenă a ta.

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.