Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur privat al Romei cu un vehicul de golf

Faceți un tur privat al Romei cu un vehicul de golf

112 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 75

Scurtă descriere:

Experimentați peste două milenii de istorie într-un tur privat de trei ore care vă duce într-unul dintre cele mai populare și mai influente regiuni ale lumii – superbul district istoric al Romei. Străbateți străzile orașului într-un vehicul confortabil, acoperit, de golf, care vă furnizează acces pe care nu l-ați putea avea într-o simplă plimbare. Acest tur care este potrivit și pentru familii oferă o călătorie însoțită de multe povești printre palate, monumente, biserici, fântâni și statui care definesc moștenirea fabuloasă a capitalei și, totodată, a celui mai mare oraș din Italia.

Repere:

  • Tur privat de trei ore prin Roma, cu un vehicul de golf;
  • Explorați Roma alături de un ghid privat;
  • Aflați din interior povești despre fascinanta istorie romană;
  • Ajungeți la atracții de top, precum Dealul Aventin, Piazza Collona și Fontana di Trevi, cu ușurință;
  • Alegeți propria rută ca să ajungeți la acele locuri pe care doriți să le vedeți;
  • Turul include și preluarea și transferul înapoi la hotelul din centrul orașului.

La ce să te aștepți:

După o preluare de la hotelul din Roma dimineața, după-amiaza sau seara, porniți spre centrul istoric al Romei alături de ghidul vostru privat. Călătorind cu un vehicul de golf, explorați cu ușurință Roma, așa cum nu ați putea să o faceți în plimbare. De-a lungul acestui tur, treceți pe străzi aglomerate și vedeți Cetatea eternă într-un mod unic. Vizitați locuri celebre, dar și comori ascunse, precum Dealul Aventin, casă pentru Ordinul Cavalerilor de Malta, grădina de trandafiri a orașului și o livadă de portocali, dar și Dealul Caelian, unde se află frumoasele case și grădini din Villa Celimontana.

Treceți prin piețe antice precum Piazza Barberini și Piazza Colonna, numită astfel după columna de marmură a împăratului Marcus Aurelius, și Piazza Venezia. 

De-a lungul drumului, priviți și Fontana di Trevi și bazilicile antice Santo Stefano Rotondo și Santi Giovanni e Paolo. Alături de ghidul privat, navigați cu ușurință prin oraș, vă bucurați de libertatea de a ajunge la acele obiective pe care vreți neapărat să le vedeți. După ce ați petrecut trei ore explorând cele mai frumoase locuri din Roma, vă întoarceți la hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.