Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Trăiește experiență unică a unui zbor cu balonul cu aer cald ce survolează Munții Atlas

Trăiește experiență unică a unui zbor cu balonul cu aer cald ce survolează Munții Atlas

155 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 200

Scurtă descriere:

Vă bucurați de o vedere aeriană asupra deșertului și dealurilor de la poalele renumiților Munți Atlas, la răsărit, dintr-un balon cu aer cald. Mergeți cu un vehicul 4X4 către locul de lansare, dimineața devreme, și plutiți prin văzduh în zori, peste văile din deșert și peste dealuri, chiar în momentul în care soarele la răsărit le îmbracă în umbre aurii, portocalii și roz. Apoi, aterizați în siguranță și vă delectați cu un mic dejun berber și cu o sesiune de călărie pe cămile. În experiență este inclus și un certificat care atestă zborul cu balonul.

Repere:

  • Aveți parte de un zbor cu balonul cu aer cald și de o partidă de călărie cu cămile;
  • Vedeți Munții Atlas la răsăritul soarelui, dintr-un balon;
  • Vă domoliți foamea cu un mic dejun berber după aterizare;
  • Vă bucurați de o partidă de călărie pe cămile prin deșertul marocan;
  • Luați cu voi acasă un certificat de zbor ca suvenir al experienței;
  • Profitați de serviciul de transfer din și spre Marrakech.

La ce să te aștepți:

Vă treziți de dimineață și plecați de la hotelul din Marrakech într-un vehicul 4X4, alături de ghidul vostru. Vă relaxați pe drum, călătorind spre locul de lansare, unde ajungeți chiar când e momentul să vă îmbarcați. La sosire, savurați un ceai, o cafea sau produse de patiserie, pentru un plus de energie, în timp ce echipa pregătește balonul. Vă îmbarcați în coșul spațios pentru decolare. Fiecare coș este conceput pentru până la 16 persoane, și este loc destul ca să stați confortabil în timpul zborului.

Sunteți cuprinși de adrenalină în timp ce balonul se ridică spre ceruri și priviți deșertul din aer, când începeți să plutiți. Faceți fotografii cu văile muntoase și cu vârfurile, când pilotul direcționează balonul spre dealurile de la poalele renumiților Munți Atlas.

După 40-50 de minute, în funcție de vreme, vă întoarceți înapoi la sol. Acolo, vă luați locurile într-un cort ce oferă priveliști spre munți și savurați un mic dejun berber tipic, cu pâine de porumb, clătite, măsline, fructe proaspete și ceai de mentă. Apoi, vă pregătiți de o plimbare pe cămile printre dunele din complexul Palmeraie din deșert. Primiți, la plecare, și un certificat care marchează zborul vostru. Vă întoarceți cu același vehicul 4X4 la Marrakech.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.