Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Trăiește ca un marocan, întâlnește oamenii locului și cunoaște orașul într-un tur privat în Marrakech, împreună cu un localnic

Trăiește ca un marocan, întâlnește oamenii locului și cunoaște orașul într-un tur privat în Marrakech, împreună cu un localnic

61 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 20

Scurtă descriere:

Simte cum este viața pentru localnici în Marrakech! Plimbă-te pe străduțele pietruite aglomerate și amestecă-te printre nativi. Vizitează locuri esențiale pentru comunitatea marocană. Întâlnește artiști locali, brutari, lucrători în piele și bucură-te de un delicios ceai marocan de mentă la o cafenea pe acoperiș.

Repere:

  • Bucură-te de agitația vieții zilnice;
  • Întâlnește localnicii, inima comunității;
  • Lasă-te uimit de Ben Youssef Medersa, fostul colegiu islamic;
  • Experimentează ritualul ceaiului ca un localnic;
  • Întâlnește un artist local care are o poveste pentru fiecare pictură pe care o face;
  • Tur privat Marrakech, ghidat de un localnic.

La ce să te aștepți:

Bucură-te să fii parte din viața agitată de zi cu zi a comunității locale: asculți copiii de școală mergând acasă cu prietenii lor, cântând. Vezi grupuri de femei vorbind și râzând în timp ce își cară cumpărăturile acasă, de la piață. Te dai la o parte să faci loc celor care umblă cu tăvi imense cu aluat de pâine pe cap. Vezi măgari care trag căruțe pline cu rodii - aceasta este viața în Marrakech.

În acest tur privat, te bucuri de viața din Marrakech de aproape. Simți căldura în față când întâlnești oamenii care încălzesc apa din hammam-ul local, miroși pâinea proaspăt coaptă când intri într-o brutărie deținută de o familie, ești uimit de frumoasa arhitectură și de stilul de decorare tipic marocan.

Împreună cu gazda ta locală, descoperi cele cinci elemente care sunt inima fiecărui cartier marocan. Simți cum este să fii parte din comunitatea locală. Vizitezi un artist local în atelierul său și îi privești picturile minunate. Îl întrebi despre munca sa și afli istoria și poveștile locurilor pe care le vizitezi.

Te bucuri de arhitectura incredibilă a clădirii Ben Youssef Madrasa, colegiul islamic ce datează din secolul al XIV-lea care este încă adorat de localnici și în ziua de azi. Era cea mai importantă școală coranică din Marrakech și prima universitate a orașukui. Acum arhitectura sa și mozaicurile complexe sunt un must see pentru orice călător.  

Gazdele locale ale acestui tur privat sunt povestitori excelenți și de-abia așteaptă să își împărtășească cunoștințele și anecdotele personale. Pune oricâte întrebări vrei. Ghidul tău este un localnic care poate să îți dea cele mai bune sfaturi.

Vrei să ajustezi experiența pentru a-ți îndeplini toate dorințele? Nu e nici o problemă, gazda o poate personaliza! Pregătește-te să te bucuri de minunatul Marrakech ca un localnic.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.