Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Palatul Versailles fără să stai la coadă & mergi într-un tur al grădinilor palatului

Vizitează Palatul Versailles fără să stai la coadă & mergi într-un tur al grădinilor palatului

650 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Adâncește-te în opulența palatului Versailles și a grădinilor acestuia într-un tur alături de un mic grup, din Paris sau din Versailles. Cu biletul tau cu acces prioritar, treci de coada de la intrare și pornește, alături de un ghid experimentat, într-o plimbare amuzantă și plină de informații în interiorul palatului și în grădini. Admiră extravaganța lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare, care a construit masivul complex de 700 de camere, împodobindu-l cu luxul specific glorioasei monarhii franceze.

Repere:

  • Un tur de o jumătate de zi, într-un grup restrâns, la Palatul Versailles;
  • Alege să pornești în tur din Paris sau din Versailles;
  • Evitarea lungii cozi de la intrare este garantată;
  • Turul Versailles include, de asemenea, spectacolul faimoasei fântâni de la Versailles sau grădinile muzicale, în zilele selectate;
  • Un tur ghidat al castelului Versailles - inclusiv apartamentele luxoase ale regelui și reginei, Capela Regală, Sala Oglinzilor, Sala Încoronării și Camera Hercules;
  • Plimbare în grădina palatului, plină de statui;
  • Un grup mic asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Alege una dintre cele trei variante pentru turul la Palatul Versailles (enumerate în itinerariul de mai jos) și croiește-ți drumul spre centrul Parisului sau spre centrul din Versailles, pentru a fi transportat la palat. La sosire, alătură-te ghidului prietenos pentru un tur într-un grup restrâns.

Odată intrat, admiră designul și ornamentele abundente care împodobesc fiecare cameră a imensului complex. Bucură-te de cele peste 13.000 de obiecte de artă și de mobilier de calitate, de somptuoasele camere private și de grădinile cochete. Cu biletul tău de acces, vezi apartamentele luxoase ale regelui și reginei, Capela Regală, Sala Oglinzilor, Sala Încoronării și Camera Hercules – o mărturie a faptului că regele Ludovic al XIV-lea se autoglorifica în forma unei divinități.

În timp ce te plimbi, bucură-te de comentariile interesante ale ghidului. Ascultă informații legate de excentricitatea și ambiția monarhiei franceze de la mijlocul secolului al XVII-lea și până la Revoluția franceză. Află detaliile emoționante ale zilei în care, în anul 1789, regele Ludovic al XIV-lea și Maria Antoaneta au fost scoși din Versailles de mulțimea furioasă, pentru ca, mai apoi, să fie decapitați la Paris.

Încheie-ți turul la Palatul Versailles cu o plimbare prin superbele grădini, care acoperă o suprafață de peste 1.800 de acri. În funcție de ziua și de turul ales, prinde spectacolul fântânilor sau pe cel al grădinilor muzicale înainte de plecare.

 

Itinerariu

Turul Palatului Versailles și al grădinilor include, dar nu se limitează la:

  • Palatul Versailles + grădinile;
  • Palatul Versailles + spectacolul fântânilor. Joia nu are loc nici un spectacol;
  • Palatul Versailles + spectacolul grădinilor muzicale, ce are loc marțea. Nu există spectacol joia, sâmbăta sau duminica.

Vezi și alte experiențe din Paris

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.