Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Urcă la etajul 56 din turnul Montparnasse și admiră priveliștile panoramice

Urcă la etajul 56 din turnul Montparnasse și admiră priveliștile panoramice

1096 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 1 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 21

Scurtă descriere:

Descoperă cele mai frumoase priveliști ale Parisului de la etajul 56 din turnul Montparnasse. Urcă în lift și bucură-te de vederile panoramice ale orașului de pe cea mai înaltă terasă în aer liber din capitala Franței.

Repere:

  • Descoperă cele mai frumoase priveliști ale Parisului de la etajul 56 din Turnul Montparnasse (în interior);
  • Relaxează-te alături de o băutură în timp ce admiri panorama orașului;
  • Mergi pe cea mai înaltă terasă în aer liber din Paris;
  • Evită casieria și îndreaptă-te direct spre lift.

La ce să te aștepți:

Biletul pe care îl achiziționezi îți oferă posibilitatea de a vedea cele mai frumoase priveliști ale Parisului și ale turnului Eiffel, de la etajul 56 al turnului Montparnasse, precum și de pe terasa de pe acoperișul acestuia. Dacă ai de făcut un singur lucru în timp ce te afli la Paris, acesta trebuie să fie!

Te bucuri de un număr mare de facilități interactive și audiovizuale, dar și de cafeneaua fericit numită 360 Degrees, care oferă o varietate de băuturi, gustări și mese ușoare.

Și, doar la câțiva pași mai sus, poți admira aceeași priveliște de pe terasa în aer liber din vârful turnului, cea mai înaltă din Paris. Din martie până în octombrie vei găsi aici și un bar de șampanie.

Nu ești sigur când să mergi? Te bucuri de terasa de la etajul 56 a turnului Montparnasse în orice zi a anului. Încă nu știi exact în ce perioadă a zilei? Delectează-te cu priveliștile răpitoare în timpul zilei sau după apusul soarelui.

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.