Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Petrece o zi admirând peste 5.000 de lucrări în muzeul Picasso din Paris

Petrece o zi admirând peste 5.000 de lucrări în muzeul Picasso din Paris

178 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 15

Scurtă descriere:

Petrece o zi admirând lucrările muzeului Picasso din Paris. Colecția cuprinde peste 5.000 de opere, plus zeci de mii de piese de arhivă. Sari peste coada de la intrarea în clădirea care adăpostește obiecte de artă uluitoare.

Repere:

  • Intră în muzeu fără întârziere, cu biletul tău de acces cu prioritate, sărind peste coada de la intrare;
  • Vezi cele mai precise consemnări din lume ale procesului creativ al lui Picasso;
  • Admiră arhitectura acestei superbe case cu mai multe niveluri.

La ce să te aștepți:

Muzeul Național Picasso din Paris este singurul loc din lume care prezintă opera completă pictată, sculptată, gravată și ilustrată a lui Picasso. Colecția include schițe, studii, crochiuri, carnete, gravuri în diferite stadii, fotografii, cărți ilustrate, filme și documente de pe parcursul procesului creativ al artistului.

Explorează colecția și expozițiile muzeului cu biletul tău cu acces prioritar.

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.