Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Admiră constelațiile cerului din unul dintre cele mai interesante locuri din lume – muntele Teide

Admiră constelațiile cerului din unul dintre cele mai interesante locuri din lume – muntele Teide

41 Reviews

Tenerife / Spania / Europa

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 69

Scurtă descriere:

Experimentează o excursie unică, care îți dezvăluie atracțiile cerului noaptea. Bucură-te de o cină tipică insulei, acompaniată de două vinuri diferite din regiune. După aceea, ești condus spre muntele Teide, unde admiri frumusețea stelelor, cu un ghid specialist.

Repere:

  • Mergi prin pădurea specifică insulei spre unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a admira stelele;
  • Ia cina la Bodegas Reverón, în satul Vilaflor;
  • Călătorește Spre Parcul Național Teide, pentru a vedea stelele cu ghidul tău, expert în stele.

La ce să te aștepți:

Cerul de noapte, deasupra Insulelor Canare, văzut mai ales de pe muntele Teide, este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a admira și studia stelele.

În acest tur de opt ore vezi constelațiile și magicele stele căzătoare. Ghidul tău, specialistul în stele, te ajută să înțelegi și să te bucuri de cerul nopții, dintr-un peisaj extraordinar.

În timpul excursiei, te oprești pentru cină la Bodegas Reverón din satul Vilafor, la o altitudine de 1.414 metri deasupra nivelului mării. Ești servit cu o masă tipică insulei și ai ocazia să deguști diferite tipuri de vin produse în această regiune unică.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.