Acasa Travel Moods Relaxare Descoperă 10 plaje superbe în vacanța în Tenerife

Travel Mood Relaxare

Descoperă 10 plaje superbe în vacanța în Tenerife

Vacanța în Tenerife este un ideal al iubitorilor de mare și de soare. Această fabuloasă insulă vulcanică este atât de populară tocmai pentru că plajele sale sunt atât de frumoase și de diverse încât cuceresc și cei mai pretențioși călători. Pentru fiecare gust există o plajă în Tenerife, fie că sunt albe și fine, aurii sau negre. Le-am ales pentru tine pe cele care îți vor tăia răsuflarea.

Playa El Camisón

O plajă de vis, cu nisip auriu, ape de turcoaz și o mulțime de palmieri, ce dau accente de exotism în vacanța din Tenerife.

Situată în Playa de las Americas, centrul petrecerilor de pe insulă, plaja cucerește pe oricine, de la turiștii în căutare de distracție, ce umplu cafenelele, barurile și restaurantele de pe faleză, până la familiile cu copii, care se pot bucura de apele liniștite, protejate de diguri, de soarele mereu prietenos, de șezlongurile și umbrelele ce pot fi închiriate pe plajă.

Playa del Duque - o plajă cu aer exclusivist

Nisipul alb și fin, apele cristaline, protejate de diguri, stâncile ce o înconjoară și micul golf superb în care e situată accentuează aerul exclusivist al acestei plaje de pe Costa Adeje.

Aici ai sentimentul că trăiești cu adevărat vacanța de lux de care ai nevoie în Tenerife. Cele două hoteluri de lux din apropiere, Bahia del Duque și Sheraton La Caleta, restaurantele și cafenelele de lângă plajă și serviciile de calitate de care te poți bucura pe plajă contribuie din plin la starea de răsfăț permanent pe care o dorești și din care nu vrei să ieși curând.

Las Teresitas

Peisajul dramatic, ce implică munții Anaga în spate, nisipul auriu, adus din Sahara, palmierii exotici, ce descriu o linie verde perfectă și apele oceanului, de un albastru clar, cuceresc instantaneu.

Plaja Las Teresitas, situată la nord de Santa Cruz, este una idilică, aproape de satul pescăresc San Andres, ceea ce înseamnă că pe faleză sunt unele dintre cele mai bune restaurante pescărești din Tenerife. Apele liniștite, protejate de dig, sunt perfecte pentru familiile cu copii venite în vacanță în insulele Canare.

pin icon

Citește și alte articole despre Tenerife

Playa Las Vistas

Un semicerc de nisip fin și auriu, adus din Sahara, și frumoasele ape ale golfului descriu cel mai bine această plajă situată între Los Cristianos și Playa de las Americas.

Dimensiunea sa generoasă o face să nu pară niciodată prea aglomerată. Preferată de familiile cu copii, datorită apelor liniștite, protejate de diguri, plaja oferă toate facilitățile de care o familie se poate bucura în vacanța din Tenerife: șezlonguri, umbrele de soare, baruri de plajă, toalete și o mulțime de activități de apă, printre care plimbări cu banana, jet ski și parapante. Frumoasa faleză este plină de baruri, cafenele și restaurante atrăgătoare.

Playa La Tejita

O plajă naturală de o frumusețe aparte, unde Montana Roja (Muntele Roșu) contrastează auriul nisipului natural și albastrul apelor oceanului, pe coasta de sud-est a insulei.

Aproape de resortul El Medano, preferat de pasionații de windsurfing veniți aici datorită vântului prielnic, ce-i poartă peste valurile perfecte, Playa La Tejita este populară și printre nudiști, ce pot fi zăriți în zona micului golf, într-un loc separat de restul plajei, care este perfectă pentru toată lumea.

Playa San Juan

Cu fața spre insula La Gomera, această plajă idilică de pe coasta de sud-vest a insulei este locul căutat pentru unele dintre cele mai frumoase apusuri de soare din Tenerife.

Satul pescăresc din apropiere, frumoasa faleză, plină, desigur, cu restaurante pescărești incredibile, și priveliștile spectaculoase atrag turiștii și familiile venite în vacanță în Tenerife, în căutare de soare și de liniște.

Playa de La Arena

Nisipul negru, de natură vulcanică, conferă o frumusețe aparte acestei plaje străjuite de palmieri din sud-vestul insulei, una dintre cele mai mari din această zonă de coastă.

Plaja este preferată de familiile și de cuplurile de toate vârstele, cazate la resortul cu același nume, sosite în vacanță în insulele Canare. Șezlonguri, umbreluțe de plajă, dușuri și toalete, windsurfing și scufundări în apele clare, restaurante și cafenele sunt la îndemână în acest golf superb din Tenerife.

Playa Bollullo - una dintre cele mai frumoase plaje din Tenerife

Stâncile spectaculoase, nisipul negru și valurile zgomotoase formează peisajul natural al acestei plaje izolate, considerată una dintre cele mai frumoase din Tenerife.

Descoperiți strălucirea singulară a plajei după o plimbare de aproximativ o jumătate de oră din Puerto de la Cruz, pe cărări ce traversează plantații exotice de bananieri. Cum ajungeți, sunteți singuri în fața măreției naturii, fiindcă aici nu aveți parte de facilități turistice. O singură cafenea vă așteaptă pe o terasă stâncoasă.

Playa Jardín - sau plaja cu grădini tropicale din Tenerife

Frumusețea acestei plaje este unică în peisajul mereu primăvăratic din Tenerife, în principal datorită grădinilor tropicale concepute de artistul Cesar Manrique, ce străjuiesc nisipul negru ce coboară în apele albastre ale oceanului.

În plus, exoticii palmieri și priveliștile spectaculoase ale muntelui Teide, cu vârful acoperit de zăpadă, completează splendoarea acestei plaje din Puerto de la Cruz, ce atrage ca un magnet turiștii veniți în vacanță în insulele Canare.

Playa de Los Cristianos - o plajă perfectă pentru familiile cu copii

Principala plajă din Los Cristianos este foarte populară printre turiștii veniți în vacanță în Tenerife. Portul, nisipul fin și auriu, apele liniștite ale oceanului, facilitățile de pe plajă, faleza, cu o serie întreagă de baruri și restaurante, o fac perfectă pentru familiile cu copii.

În plus, insula la Gomera, ce se vede în zare, împreună cu vasele de croazieră și bărcile de pescuit ce traversează mereu apele, îi conferă un farmec suplimentar.

Daca ți-am trezit apetitul pentru astfel de vacanțe te invităm să descoperi si alte idei din colecția Soare & mare.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.