Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Mergi într-un tur culinar în care participi la degustări de brânzeturi și vin în 2 podgorii cunoscute din Tenerife

Mergi într-un tur culinar în care participi la degustări de brânzeturi și vin în 2 podgorii cunoscute din Tenerife

3 Reviews

Tenerife / Spania / Europa

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Vizitează cea mai mare dintre Insulele Canare ale Spaniei, Tenerife, și devino familiar cu gastronomia sa în acest tur de opt ore. În orașul San Cristóbal de La Laguna, inclus în patrimoniul UNESCO, petrece-ți timpul degustând vinuri locale și brânzeturi la două podgorii populare, înainte de a te relaxa la o masă cu patru feluri de mâncare și cu vin. Apoi, mergi spre satul pescăresc Candelaria, pentru a afla despre trecutul său religios și a admira atracțiile sale de neratat.

Repere:

  • Tur gastronomic în Tenerife la San Cristóbal de La Laguna și la Candelaria;
  • Degustă brânzeturi și vin la două podgorii populare;
  • Bucură-te de un prânz cu patru feluri de mâncare, în timp ce admiri frumoasele priveliști ale oceanului;
  • La cerere, sunt disponibile și variante vegetariene;
  • Transferul dus-întors de la anumite hoteluri este inclus;
  • Ia câteva fotografii din excursia ta drept suveniruri (pe propria cheltuială).

La ce să te aștepți:

Ești preluat de la hotelul tău din Tenerife cu un autocar cu aer condiționat, de către ghidul turului. Verifică din timp cu operatorul turului, pentru a fi sigur că hotelul tău se află pe listă.

 

Turul tău de opt ore pornește în jur de ora nouă dimineața. Începe-ți aventura culinară în San Cristóbal de La Laguna. Oprește-te la două podgorii diferite și degustă câteva dintre cele mai populare vinuri din regiune, alături de brânzeturi.

 

După ce ai încercat câteva dintre vinurile și preparatele pentru care zona este faimoasă, și după ce ai aflat o mulțime de informații de la ghidul tău, este timpul pentru a savura o masă cu patru feluri de mâncare, care să-ți satisfacă pofta pentru restul zilei. Bucură-te de prânz într-un decor relaxat, în timp ce bei vin și admiri frumoasele priveliști ale oceanului.

 

Urmează Candelaria. Orașul este considerat de către catolicii din Spania și din America Latină ca un loc de venerare a Fecioarei Maria din Candelaria, sub al cărei patronaj se află Insulele Canare. Explorează zona religioasă și vezi Biserica Fecioarei Maria din Candelaria, de-a lungul drumului. Apoi, călătorește înapoi la hotel, unde turul tău se încheie.

 

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.