Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Scufundați-vă cu un submarin în apele neexplorate& admirați viața marină de pe fundul oceanului în Tenerife

Scufundați-vă cu un submarin în apele neexplorate& admirați viața marină de pe fundul oceanului în Tenerife

93 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 1 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 66

Scurtă descriere:

Experimentați o scufundare în adâncuri cu un submarin adevărat, în apele neexplorate de la Marina San Miguel, pe țărmul de sud din Tenerife. Vedeți viața marină magnifică de la ferestrele panoramice, și stați chiar pe fundul oceanului

Repere:

  • Scufundați-vă cu un submarin în apele mai puțin explorate din sudul Tenerifelor;
  • Vedeți viața marină abundentă de la ferestrele panoramice;
  • Coborâți până pe fundul oceanului și stați acolo;
  • Bucurați-vă de o zi specială pentru întreaga familie.

La ce să te aștepți:

Urcați la bordul submarinului galben Sub Fun Cinco, pentru o experiență pe care o aveți o dată în viață, în Oceanul Atlantic. Excursia începe în portul San Miguel, cel mai sudic punct din Tenerife. Puteți ajunge singuri aici sau să luați cursa care vă aduce la submarin, care acoperă cea mai mare parte a insulei și este disponibilă la cerere.

Odată ce v-ați îmbarcat pe Sub Fun Cinco, coborâți la o adâncime de aproximativ 30 de metri. Priviți abundența de pești precum cei flaut, caracatițele, baracudele, peștii papagal și, mândria mărilor, o familie de pisici de mare.

În timpul acestui tur cu submarinul stați și pe fundul oceanului, unde sunteți însoțiți de scufundători experimentați, care vor atrage peștii mai aproape de ferestre, astfel încât să puteți face cele mai frumoase fotografii.

Scufundarea cu submarinul durează aproximativ o oră, în care sunteți însoțiți de un ghid experimentat, care vă informează despre viața marină și vă detaliază aspectele tehnice ale funcționării submarinului.

Acesta este un vas spațios, cu 44 de scaune confortabile și 22 ferestre, care vă permit să observați magnifica viață din ocean în întreaga ei splendoare.

Dacă vă petreceți vacanța în nordul Tenerifelor, vă puteți extinde excursia și să faceți un tur cu submarinul de o zi, ce include scufundarea, transportul dus-întors și două ore și jumătate de relaxare pe Playa de la Americas.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.