Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Luați parte la un banchet medieval la Castillo San Miguel din Tenerife & spectacol inclus

Luați parte la un banchet medieval la Castillo San Miguel din Tenerife & spectacol inclus

6 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 57

Scurtă descriere:

Petreceți o noapte departe de barurile de pe plajă, aglomerate, din Tenerife, și bucurați-vă de un banchet medieval ce include cina și un spectacol la Castillo San Miguel. Aceasta este o seară pe care o să vi-o amintiți multă vreme, cu siguranță, și combină istoria, mâncarea bună și distracția spectaculoasă. Înfruptați-vă dintr-un banchet în stil medieval, cu vin, priviți turnirul cavalerilor și admirați cântăreții de la The Drifters Show.

Repere:

  • Bucurați-vă de o seară pitorească la Castillo San Miguel;
  • Sunteți distrați de cavaleri costumați, de dansuri Capoeira și de turniruri călare;
  • Aveți de mâncat un banchet stropit din belșug cu vin;
  • Turul include transferul de la hotel, cina și transportul înapoi;
  • Experiență amuzantă pentru familii, potrivită pentru toate vârstele.

 

La ce să te aștepți:

Vă începeți seara medievală cu transferul de la hotelul din Tenerife (sud) spre Castillo San Miguel în Aldea Blanca. Când treceți de pod sunteți întâmpinați de gazde, contele și contesa, pregătiți să vă trimită înapoi în Evul Mediu. Luați-vă locurile în marea Sală a Turnirurilor ca să priviți jocurile medievale. Aplaudați când cavalerii călare luptă unii cu alții într-un turnir incitant.

Apoi vă înfruptați din banchetul în stil medieval, privind cascadorii impresionante pe cai și trucuri cu săbiile, apoi ridicați un pahar de vin în cinstea campionului.

 

După cină, treceți în sala de bal, ca să vă bucurați de spectacolul distribuției de la The Drifters Show, acompaniată de o mică orchestră. Odată ce ați terminat de mâncat, de băut și de privit, sunteți conduși înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.