Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Capela Sixtină și încăperile secrete din Vatican într-un tur privat

Vizitează Capela Sixtină și încăperile secrete din Vatican într-un tur privat

28 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Bucură-te de acces privilegiat la muzeele Vaticanului, începându-ți turul cu o oră mai devreme de deschiderea oficială. Vizitează Capela Sixtină înainte de sosirea mulțimilor. Află de camerele secrete din Vatican, de regulă inchise pentru accesul publicului larg, în acest tur unic.

Repere:

  • Scapă de mulțimi și mergi in vizita la Vatican cu o oră înainte de deschidere;
  • Fii primul care vizitează Capela Sixtină dimineața;
  • Explorează minunile muzeelor Vaticanului într-un grup mic;
  • Bucură-te de intrare exclusivă în camerele secrete, de obicei inaccesibile publicului.

La ce să te aștepți:

Fii pregătit dimineața devreme pentru accesul VIP exclusiv la muzeele Vaticanului, înainte de deschiderea lor oficială pentru public.

În acest tur de trei ore, îți întâlnești ghidul la ora 07:30 la zidurile Vaticanului. Intră în muzeele Vaticanului cu o oră mai devreme decât timpul oficial de deschidere. Sari peste coada de la intrare, ia-ți căștile și pregătește-te să vezi una dintre cele mai mari colecții de artă din lume.

Admiră frescele uimitoare ale lui Michelangelo din Capela Sixtină, înainte de a sosi mulțimile.

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.