Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Explorează Domul Invalizilor, locul unde se află mormântul lui Napoleon, fără să stai la coadă la intrare

Explorează Domul Invalizilor, locul unde se află mormântul lui Napoleon, fără să stai la coadă la intrare

161 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 15

Scurtă descriere:

Hôtel National des Invalides găzduiește una dintre cele mai mari colecții de artă și obiecte militare din lume și oferă o imagine de ansamblu asupra istoriei militare a Franței. Explorează colecțiile permanente, Domul Invalizilor și mormântul lui Napoleon, fără să aștepți la coadă la intrare.

Repere:

  • Descoperă unele dintre cele mai prestigioase monumente din Paris, chiar în inima orașului;
  • Vizitează mormântul lui Napoleon din interiorul Domului Invalizilor;
  • Vezi colecția de arme și armuri, una dintre cele mai mari din lume.

La ce să te aștepți:

Hôtel des Invalides a fost înființat de Ludovic al XIV-lea pentru a găzdui veteranii și soldații răniți. Acum este un spațiu dedicat prestigiosului Muzeu al Armelor, unul dintre cinci cele mai vizitate muzee din Franța, atrăgând peste 1,4 milioane de vizitatori în anul 2015.

În colecțiile muzeului se află peste 500.000 de obiecte, acoperind perioada din Evul Mediu până în prezent. Pe măsură ce urmezi noul traseu educațional, vei descoperi armuri și arme ale regilor Franței, săbii, tunuri, uniforme, picturi, fotografii și obiecte personale ale unor figuri importante, cum ar fi Francisc I, Ludovic al XIV-lea și Charles de Gaulle.

Vizita te aduce și la Domul Invalizilor care, începând cu anul 1861, adăpostește impresionantul mormânt al lui Napoleon Bonaparte. Domul de aur are peste 110 metri înălțime.

Vezi și alte experiențe din Paris

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.