Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Petrece o zi la o fermă tradițională din San Antonio de Areco, în vacanța din Buenos Aires

Petrece o zi la o fermă tradițională din San Antonio de Areco, în vacanța din Buenos Aires

25 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 144

Scurtă descriere:

Bucură-te de un tur în grup mic, din Buenos Aires la San Antonio de Areco, și de ocazia de a vedea pampasul în timpul călătoriei. Faci turul unui sat, vizitezi o estancia și vezi un spectacol de folclor. Turul include prânzul, ghidul și transportul.

Repere:

  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Vezi de aproape flora și fauna sălbatice native;
  • Alegere ideală pentru familii;
  • Transport gratuit, de la și înapoi la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu preluarea de la hotelul tău localizat central în Buenos Aires. Urcă la bordul vehiculului și călătorește spre San Antonio de Areco. Pe drum, te poți bucura de priveliștile oferite de pampasuri și de explicațiile oferite de ghidul tău.

Odată ce ajungi în oraș, te bucuri de un tur al satului, inclusiv de o plimbare în centrul istoric al orașului. După aceea, te îndrepți spre exclusivista ‘El Ombu de Areco’ Estancia. Aici, ai ocazia de a călări sau de a te plimba cu trăsura, în timp ce savurezi câteva gustări reci tradiționale, brânzeturi și răcoritoare. Apoi, te bucuri de un grătar argentinian tipic. În timp ce iei desertul, poți urmări un spectacol de folclor, urmat de o demonstrație de tehnici specifice călăreților gaucho.

Acest tur îți oferă ocazia de a trăi o zi autentică în regiunea rurală, la o fermă exclusivistă din San Antonio de Areco. La finalul zilei, ești transportat înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.