Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la o lecție de tango privată în Buenos AIres, cu dansatori profesioniști

Participă la o lecție de tango privată în Buenos AIres, cu dansatori profesioniști

2 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 115

Scurtă descriere:

Bucură-te de o lecție privată de tango în acest tur de o jumătate de zi, cu dansatori profesioniști. După lecția privată de tango, continuă-ți turul cu o vizită la o sală de dans, unde are loc „Practicas“. Aici poți practica primii tăi pași de dans și să te bucuri de o cafea delicioasă și de croissante împreună cu dansatorii locali de tango. Turul durează patru ore, are loc după-amiază și include transport privat.

Repere:

  • Perfect pentru toate vârstele și toate nivelurile de îndemânare;
  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată orașul;
  • Transport gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Ghid privat, pentru o experiență mult mai personalizată.

La ce să te aștepți:

Începe cu transferul gratuit de la hotel, apoi mergi spre sala de repetiții special rezervată pentru lecția privată de tango cu doi profesori de dans bilingvi. Într-o oră, înveți pașii de bază ai tangoului.

Apoi mergi cu transportul privat la sala de dans unde au loc „Practicas“ și „Milongas“ (locația exactă depinde de ziua din săptămână). Îți este rezervată o masă privată. Apoi exersează primii pași de tango, pe care doar ce i-ai învățat în timpul lecției private, bucură-te de muzica tango și savurează o cafea delicioasă, cu croissante locale tipice. Petreci aproximativ o oră și jumătate la sala de dans.

Te simți ca acasă alături de vizitatorii local și de dansatorii de tango. Întâlnești persoane de toate vârstele, de toate nivelurile de dans și de toate naționalitățile, într-o atmosferă porteño magică. Ideal pentru familii, grupuri de prieteni sau pentru cupluri care vor să se distreze și să experimenteze tangoul argentinian adevărat.

După „Practica“, bucură-te de transportul privat înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.