Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Savurează o cină autentică și bucură-te de un spectacol de tango unic, la o locație istorică din Buenos Aires

Savurează o cină autentică și bucură-te de un spectacol de tango unic, la o locație istorică din Buenos Aires

136 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Bucură-te de unul dintre cele mai bune spectacole de tango din Buenos Aires, alături de un festin argentinian tradițional, în timpul acestei experiențe de seară de trei ore. El Querandí, locația istorică din San Telmo, găzduiește în mod curent ceea ce mulți consideră că este cel mai bun show de tango din oraș. Dansul pasional și senzual te cucerește în timp ce afli despre istoria spectacolului de tango, despre muzica și tradiția sa.

Repere:

  • Cină și spectacol de tango în Buenos Aires;
  • Bucură-te de o masă cu trei feluri de mâncare gourmet, la alegere, ce include renumita friptură argentiniană;
  • Soarbe vinuri argentiniene (incluse) produse de Finca Flichman;
  • Adâncește-te în atmosfera relaxată a casei de tango din secolul al XIX-lea, situată în cartierul San Telmo din Buenos Aires;
  • Lasă-te uimit de unii dintre cei mai buni muzicieni și dansatori de tango din Buenos Aires.

La ce să te aștepți:

Un show de tango în Buenos Aires este obligatoriu în timp ce vizitezi capitala Argentinei. Urmărirea unui spectacol de tango în Buenos Aires îți poate oferi o incursiune în personalitatea culturală argentiniană; pasiunea sa, senzualitatea și respectul pentru istorie. Spectacolele de tango din Buenos Aires par că se desfășoară la fiecare colț, dar te afli pe mâini bune cu acest show de tango special, la El Querandí. Locația a fost numită „dovada vie a memoriei civice“ și te transportă în anii de glorie ai tangoului de la începutul secolului XX.

După ce ești preluat de la hotelul tău și transportat la El Querandí, ești așezat la masă pentru un festin argentinian cu trei feluri de mâncare tradițională. Alege din câteva preparate disponibile pentru fiecare fel, iar vinurile argentiniene produse de Finca Flichman sunt incluse. Pe măsură ce cina se apropie de final, îți sunt oferite o cafea și un pahar de vin spumant, înainte de a vedea cel mai bun spectacol de tango pe care Buenos Aires îl are de oferit.

Relaxează-te și lasă cultura și frumusețea tangoului să te încânte. Muzicienii cântă live și folosesc instrumente precum vioara, basul, acordeonul și pianul, în timp ce unii dintre cei mai talentați dansatori de tango din Buenos Aires iau în stăpânire scena. Mulți dintre fanii pe viață ai tangoului au devenit așa datorită spectacolelor de tango. Buenos Aires este centrul cultural al acestui dans seducător, și mulți dintre turiștii care vizitează pentru prima dată orașul se întorc din nou și din nou ca să vadă spectacolele și să danseze tango ei înșiși. Seara se încheie cu lăsarea ta la hotel.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.