Acasa Travel Moods Activ Buenos Dias, Buenos Aires!

Travel Mood Activ

Buenos Dias, Buenos Aires!

Buenos Aires este un oraș vibrant, care îți răpește inima de îndată ce auzi primele acorduri de tango, în plină stradă, imediat ce vezi primele cupluri ce se pierd în mișcări pasionale de dans, zi și noapte, pe străzi și în cartiere încă neștiute.

Odată ce descoperi atracțiile turistice impresionante pe care Buenos Aires le oferă, tradițiile și obiceiurile de viață, istoria și cultura orașului supranumit Parisul Americii Latine. De îndată ce înveți primii pași de tango, așa cum înveți să cunoști orașul și începi să trăiești experiențele autentice pe care le propune.

Experiențe pentru travel mood activ în Buenos Aires

1. Descoperă atracțiile turistice 

În compania unui grup restrâns, avântă-te în orașul ce vibrează în ritm de tango și simte-i viața cu fiecare pas. Explorează cele mai importante atracții turistice din Buenos Aires, într-un tur  în care descoperi locuri, oameni și povești despre evenimente ce au definit cultura și istoria orașului.

Admiră iconicul palat prezidențial Casa Rosada din Plaza de Mayo și apoi mergi pe Avenida de Mayo spre San Telmo, cel mai vechi cartier din Buenos Aires. Străzile pietruite îți deschid perspectiva arhitecturală a locului în care a luat naștere tango-ul.

Vizitează La Boca și bucură-te de multitudinea de culori în care sunt văruite casele de-a lungul străzii Caminito și pierde-te, apoi, în aglomerația din Portul Madero. Reculege-te în impresionantul cimitir Recoleta și treci și pe la mormântul Evitei Peron.

Oricând poți să alegi să vizitezi orașul și în varianta unui tur gratuit.

2. Două târguri faimoase, într-o plimbare cu bicicleta

Îmbină bucuria de a pedala cu plăcerea de a vedea Buenos Aires de pe bicicletă, într-o plimbare ce te conduce spre două dintre cele mai renumite târguri ale orașului, San Telmo și Recoleta.

Ia pulsul piețelor și află poveștile și istoriile din spatele lor. Explorează-le în amănunt și bucură-te de produsele care te îmbie să le cumperi.

 

pin icon

Citește și alte articole despre Buenos Aires

3. Experimentează viața autentică din pampas, la o fermă din San Antonio de Areco

Fă o excursie în stepa argentiniană și experimentează viața la o fermă autentică, într-un tur de o zi în San Antonio de Areco. Fie că alegi să călărești sau să te plimbi cu trăsura, libertatea pe care o simți pe aceste câmpii nesfârșite trece dincolo de întinderea lor.

Urmărește o demonstrație în arta călăriei oferită de legendarii gauchos, autohtonii cowboys, și participă la un spectacol de folclor autentic. Află cum se face un grătar tipic argentinian și bucură-te de clasica friptură, pe care o regăsești mereu în vacanța ta în Argentina.

4. Mergi în San Isidro și în delta din aproprierea orașului Tigre

Printre atracțiile turistice din Argentina, odată ce îți petreci vacanța la Buenos Aires, se numără și delta din regiunea orașului Tigre, una dintre cele mai mari din lume. Și de ce să nu combini excursia în această deltă fantastică cu vizitarea istoricului oraș San Isidro din suburbiile orașului ?  După ce ai admirat centrul istoric și frumoasa catedrală neo-gotică din San Isidro, o croazieră în delta din apropierea orașului Tigre îți dezvăluie imagini pitorești.

Bucură-te de o masă bogată pe faleză și petrece-ți timpul explorând obiectivele din Tigre.

5. În dribling spre arene de fotbal istorice

Nu poți să ajungi în vacanță în Buenos Aires și să nu vizitezi stadioanele celor două cluburi de fotbal legendare din oraș, fie că îți place sau nu sportul cu balonul rotund.

Descoperă pasiunea pentru fotbal din Argentina într-un tur ce îți dezvăluie La Bombanera, istoricul stadion al echipei Boca Juniors, și apoi la El Monumental, stadionul jucătorilor de la River Plate, și descoperă istoria cluburilor, vizitându-le muzeele.

6. Pe două roți în cartierele Recoleta și Palermo din Buenos Aires

Cum te poți avânta mai ușor și mai repede spre Recoleta și Palermo, două cartiere ce sunt ele însele atracții turistice în Buenos Aires, decât printr-o plimbare pe bicicletă ?

Află cultura și istoria acestor zone, vizitează monumentul ridicat în memoria Evitei Peron și Biserica Pilar din Recoleta, apoi grădina de trandafiri și Plaza Italia din Palermo.

 7. Învață să dansezi tango în vacanță în Buenos Aires

Descoperă pasionalul dans ce definește cultura unui întreg oraș, pornind de la tradiționalele milongas din Buenos Aires și ajungând la noile locuri de dans din celebrul San Telmo, însoțit de un experimentat dansator de tango.

Află-i originile și descoperă-i istoria, în timp ce-i exersezi mișcările și te lași cuprins de muzică și de pasiunea pentru acest dans. Și, dacă te-ai îndrăgostit pe loc de tango și vrei să-i înveți mișcările secrete, participă la niște lecții, în grup sau private.

8. Pătrunde în scena artei stradale

Descoperă arta stradală într-un tur al galeriilor specializate în graffiti, o artă în sine.

Vizitează cartierele Colegiales, Chacarita, Villa Crespo și Palermo, preferate de artiștii locali, unde poți admira opere de artă stradală de mari dimensiuni, și află informații despre cei mai renumiți artiști locali.

9. Navighează în Buenos Aires

O nouă perspectivă asupra orașului se deschide în timp ce navighezi pe Rio de la Plata în Buenos Aires. Priveliștile care ți se arată în timp ce navighezi sunt impresionante.

Descoperă secretele navigării și află istoriile celor trei porturi din oraș, în timp ce plutești într-o experiență de neuitat, în inima Buenos Aires-ului.

10. Participă la o degustare de vinuri sau mergi prin barurile din Buenos Aires

Descoperă calitatea vinului din Argentina și degustă cel puțin cinci vinuri produse în regiuni cu renume. Un expert te ghidează în această experiență plăcută, te introduce în istoria viticolă a Argentinei și te învață să faci diferența între diferitele vinuri, în funcție de regiunea de proveniență.

Poți continua experiența degustării și să alegi să dai o tură prin câteva dintre cele mai renumite baruri și cluburi din oraș, în timp ce te adâncești pe deplin în viața de noapte din Buenos Aires.

Daca vrei sa faci din sejurul tău in Buenos Aires o experiență de neuitat și să îți  planifici singur propria ta vacanță pleacă de la inspirația din acest articol, completează cu alte idei din zona de Experiențe si gasește furnizorii potriviți pentru ceea ce iți dorești în baza noastră de Resurse.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.