Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Intră în atmosfera incendiară a fotbalului argentinian și vizitează legendarele stadioane La Bombonera și El Monumental

Intră în atmosfera incendiară a fotbalului argentinian și vizitează legendarele stadioane La Bombonera și El Monumental

24 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 5 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 101

Scurtă descriere:

Vizitează ambele stadioane de fotbal legendare ale Argentinei într-un tur de cinci ore. Aceasta este o excursie uimitoare pentru orice vizitator al orașului Buenos Aires care iubește fotbalul și își dorește să vadă unde au jucat unii dintre cei mai mari sportivi. Vezi, de asemenea, muzeele interactive.

Repere:

  • Vizitează El Monumental, stadionul echipei River Plate, casă pentru mulți jucători de fotbal importanți;
  • Fă un tur al stadionului La Bombonera, terenul de acasă al echipei Boca Juniors;
  • Experimentează muzeele interactive, care sunt visul oricărui iubitor de fotbal.

La ce să te aștepți:

În acest tur de fotbal de cinci ore te îndrepți spre La Boca, un cartier din sudul orașului Buenos Aires, unde s-a născut fotbalul argentinian. Prima oprire este La Bombonera, stadionul mitic al echipei Boca Juniors. Trebuie doar să arunci o privire în zona din jur ca să înțelegi pasiunea localnicilor pentru fotbal.

În interiorul arenei La Bombonera vizitezi zona de locuri preferențiale, o secțiune a terenului, tribuna populară care deține miticul număr 12 (al 12-lea jucător), vestiarul gazdelor și închei într-un loc care oferă o vedere asupra lojei lui Diego Maradona.

Următoarea oprire este Museo de la Pasión Boquense, unde vezi imaginile tuturor fotbaliștilor care au jucat vreodată pentru club. Afli despre istoria și evoluția echipamentului și vizitezi camera trofeelor.

Urmărește un film despre experiența jucătorilor și vezi tricourile a doi dintre cei mai mari fotbaliști care au jucat pe La Bombonera.

Îndreaptă-te spre nordul orașului pentru cea de-a doua oprire a turului, El Monumental, ce se află în districtul Belgrano. Pornește într-un tur de vizitare în jurul arenei pentru a vedea zonele învecinate, porțile de acces în stadion și Rivermanía, magazinul autorizat, cu produse oficiale.

Vizitezi, de asemenea, Museo River Plate, pentru a afla despre istoria clubului, despre starurile sale și despre cele mai importante titluri.Vizita începe la Modulo de Traslación Temporal, un fel de mașină a timpului care te poartă înapoi, până în anul în care a fost înființat clubul.

Fă un tur al stadionului care îți dă impresia că este mai degrabă un club social decât un club de fotbal. Vezi facilitățile care includ 10 terenuri de tenis, un teren de antrenament, o piscină de dimensiuni olimpice și un hotel pentru studenți și pentru cei din ligile inferioare.

Există, de asemenea, o sală de conferințe de presă, camera trofeelor, loja prezidențială, locurile preferențiale, mici stadioane de volei și baschet, un institut educațional și, în cele din urmă, terenul însuși.

 

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.