Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur cu mașina în Valea Ourika & vizitează o cooperativă locală de ulei de argan marocan

Mergi într-un tur cu mașina în Valea Ourika & vizitează o cooperativă locală de ulei de argan marocan

274 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 42

Scurtă descriere:

Explorează Valea Ourika din Munții Atlas într-un tur privat, de o zi, cu plecare din Marrakech. Vezi locuințe tradiționale berbere și vizitează o cooperativă de ulei de argan condusă de femei. Răcorește-te la cascade uimitoare și oprește-te la souk-urile de pe marginea drumului.

Repere:

  • Călătorește pe drumurile pitorești ale Văii Ourika din Munții Atlas;
  • Vezi sate berbere și case ridicate pe versanții dealurilor;
  • Mergi la o cooperativă locală de ulei condusă de femei;
  • Vizitează o piață berberă clasică (doar lunea și joia);
  • Mergi la cascadele Setti Fatma.

La ce să te aștepți:

Experimentează frumusețea Văii Ourika de aproape în aces tur privat pitoresc de o zi, cu plecare din Marrakech, și scapă de agitația orașului.

Valea Ourika este cea mai apropiată destinație la care poți ajunge într-o excursie de o zi din Marrakech, însă nu doar acest avantaj o face specială. Călătorești spre Munții Atlas și te bucurie de frumosul peisaj de plantații verzi și sate berbere autentice din secolele XVI și XVII. Dacă faci acest tur lunea, poți chiar să te oprești la un souk de pe marginea drumului.

Vezi livezi de pomi fructiferi, terase de legume și sate ce stau atârnate pe versanții dealurilor. Admiră munca depusă de berberii care ridică materialele cu frânghiile, pentru a costrui mici case pe versanții munților și care lucrează terasele într-un mediu ostil.

Continuă de-a lungul văii pline de palmieri, urmând râul Ourika. Pomi fructiferi, mici cătune, restaurante pe marginea râurilor și locuințe de vară ale oamenilor înstăriți te țin ocupat. Mergi la Setti Fatima pentru a te bucura de apele înviorătoare ale celor șapte cascade.

Simte stropii de apă cum ți se aștern pe față și te răcoresc în căldura africană, alături de localnicii din Marrakech care și-au făcut un obicei de a-și petrece weekend-urile aici.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.