Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Descoperiți orașul vechi din Chania și Portul Venețian într-un tur cu trotineta electrică

Descoperiți orașul vechi din Chania și Portul Venețian într-un tur cu trotineta electrică

2 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 1 ore15 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 50

Scurtă descriere:

Explorați străzile înguste din centrul vechi al orașului Chania și portul Venețian cu o trikke, o tricicletă electrică, într-un tur ghidat de 75 de minute în Creta. Vizitați cele mai fotografiate locuri din Chania și descoperiți câteva locuri ascunse despre care doar localnicii știu.

Repere:

  • Călătoriți prin secole de istorie într-un tur pe o tricicletă electrică în cel de-al doilea cel mai important oraș al Cretei;
  • Minunați-vă în fața mostrelor de arhitectură din diverse secole din Centrul Vechi;
  • Mergeți în portul Chania ca să vedeți farul și zidurile venețiene;
  • Vă obișnuiți cu centrul orașului și cu locațiile muzeelor;
  • Aflați despre istoria fascinantă a orașului Chania, ce include epocile venețiană și otomană;
  • Vedeți istoricele Porți de nisip.

La ce să te aștepți:

Urcați la bordul unor triciclete electrice pentru un tur de 75 de minute al orașului Chania, al doilea cel mai mare oraș din Creta, plin de clădiri care stau mărturie pentru o istorie fascinantă, din epocile venețiană și otomană, până în ziua de astăzi.

Întâlniți-vă ghidul pentru un instructaj de siguranță și de orientare pentru tricicletă. Odată ce vă simțiți încrezători că puteți să o manevrați, îndreptați-vă spre străduțele înguste ale Centrului Vechi din Chania. Opriți-vă să faceți fotografii din anumite puncte strategice. Fotografiile cu turul vă vor fi trimise în format electronic, fără taxe, odată ce turul s-a sfârșit.

Treceți prin port ca să vedeți farul din Chania, zidurile venețiene și locul unde se află Muzeul Maritim. Minunați-vă în fața zidurilor impozante ale fortăreței Firkas și descoperiți locația Muzeului Bizantin. Treceți de Porțile de nisip (singura poartă aflată în întregime în apă) de la Sabbionara, vedeți docurile de la Neoria și mergeți la moscheea Yialli.

Apoi, mergeți mai departe cu tricicleta electrică spre inima Centrului Vechi și vizitați piața Splantzia. Faceți fotografii cu minaretul și sinagoga. Experimentați viața de zi cu zi a localnicilor la piața Chania și pe strada Halidon. Continuați spre alte atracții, precum Catedrala Ortodoxă, și vedeți o statuie a Sfântului Francisc din Assisi, în afara Bisericii Catolice.

Descoperiți variate ornamente arhitecturale din mai multe epoci și experimentați ospitalitatea caldă a grecilor.

Vezi și alte experiențe din Creta

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.