Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Experimentează tradițiile, mâncarea și băutura tradiționale cretane într-un tur pe jos în satul Arhanes

Experimentează tradițiile, mâncarea și băutura tradiționale cretane într-un tur pe jos în satul Arhanes

Creta / Grecia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Mergi la o plimbare în jurul unui sat cretan pitoresc și admiră magnificul peisaj înconjurător. Experimentează adevăratul mod de viață cretan, în interiorul și în afara frumosului sat Arhanes din Creta. În acest tur ghidat de cinci ore vizitezi producători de vin, prese de ulei, cazane de raki, mici sate, biserici vechi, cafenele locale și te bucuri de muzica și de mâncarea cretană tradițională. Află despre activitățile locale de extragere a uleiului și de grădinărit, în timp ce experimentezi stilul de viață cretan autentic și îți faci amintiri.

Repere:

  • Petrece o zi departe de agitația orașului;
  • Admiră de aproape flora și fauna native sălbatice;
  • Grup mic, ce asigură servicii personalizate;
  • Prânz tip bufet, inclus;
  • Gustări și sucuri, incluse;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul dimineața târziu și ieși pentru a experimenta autenticul stil de viață rural cretan. Vezi cu ochii tăi cum funcționează o presă de ulei tradițională cretană și implică-te în activitățile de la fermă, cum ar fi îngrijitul unei grădini luxuriante de plante locale. Participă la modul în care localnicii chiar trăiesc, inclusiv la testarea rețetelor de mâncare locală, a vinului de casă și a tăriei raki. Fă o plimbare în jurul satului și admiră arhitectura și impresionantul peisaj înconjurător și vizitează artiștii locali din Malaxa.

 

Plimbă-te prin vastul sit arheologic Aptera, cândva un puternic oraș antic, din perioada minoică și până în cea elenistică. În mitologia greacă, acesta este locul unde a avut loc legendarul concurs între sirene și muze.

 

După aceea, bucură-te de muzică cretană, de dansuri, cântece și de o masă tradițională, la o tavernă locală.

Vezi și alte experiențe din Creta

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.