Acasa Travel Moods Mixt Creta cu familia: acolo unde tradiția întâlnește luxul

Travel Mood Mixt

Creta cu familia: acolo unde tradiția întâlnește luxul

Pe fabuloasele plaje din Creta, cea mai mare insulă a Greciei, e timpul să te relaxezi și să îți petreci vacanța cu ai tăi într-un peisaj a cărui frumusețe naturală concurează doar cu istoria îndelungată și fascinantă a locului.

Alege să îți petreci vacanța în Creta, acolo unde cultura întâlnește munții și unde plajele se revarsă în mare, unde soarele strălucește mereu și unde vremea e mereu blândă.

Am ales pentru tine cele mai luxoase hoteluri pentru familii, cele care îți oferă confortul de care ai nevoie, dar și o mulțime de distracții adorabile pentru cei mici.

1.    Elounda Peninsula 5*

Cele mai frumoase plaje din Creta și un hotel fabulos, ale cărui facilități sunt incomparabile – asta te așteaptă într-un sejur la Elounda Peninsula, un resort spectaculos care te întâmpină cu opțiuni de cazare pentru întreaga familie pe care nu le poți refuza.

Întinse pe două niveluri, acestea oferă intimitate, spațiu și lumină din plin, în vreme ce terasele se deschid spre piscinele individuale cu apă de mare încălzită. Sunt aici variante pentru mai multe persoane (de la trei la opt), în apartamentele cu trei dormitoare, dar ce este cu atât mai interesant este că resortul oferă o sumedenie de activități și facilități pentr copii , de la creșa pentru cei cu vârste între 4 luni și 4 ani, unde cei mici pot să deseneze, să înoate în siguranță, să picteze, să asculte povești sau să se joace în aer liber, la clubul pentru cei între 5 și 11 ani, unde sporturile (înot, fotbal, baschet, dansuri, olimpiada de plajă) sunt la loc de cinste, dar au loc și jocuri distractive, precum vânătorile de comori, vizionările de filme, mini-discoteci și multe altele.

Nici adolescenții nu sunt neglijați – personalul hotelului a pregătit pentru ei un club cu lecții de golf și tenis, waterskiing, navigație și multe altele.

2.    Pilot Beach Resort 5*

Pe coasta de nord-vest, pe o plajă din Creta din golful Almyros, între Chania și Rethymno, Pilot Beach Resort este locul ce oferă ospitalitatea tradițională cretană combinată cu luxul unui hotel remarcabil.

Cu vedere spre Marea Egee și Munții Albi, între măslini și avocado, hotelul oferă apartamente sau bungalouri pentru familii cu vedere spre piscine, spre fabuloasele grădini sau spre mare, iar cele două dormitoare sunt ideale pentru cei care călătoresc în familie.

Cei mici nu au șanse să se plictisească – facilitățile pentru ei includ piscine, două mini-cluburi, jocuri și tot felul de activități pe plajă sau în grădini, o mini-discotecă, un teatru pentru copii și chiar și un magician. Sunt destule de făcut aici, într-o vacanță memorabilă în Creta.Creta.

Review-uri

3.    Aldemar Knossos Royal Hersonissos 5*

În plin soare, aproape de valurile molcome ale Mării Egee, pe una dintre superbele plaje din Creta, hotelul Knossos Royal Family Resort, construit în stil minoic, cu piscinele, grădinile și camerele sale, este o fabuloasă destinație pentru o vacanță în familie.

Toate apartamentele pentru familii sunt încăpătoare și confortabile, găzduind până la patru persoane, și au acces separat pentru cele două spații de dormit, iar pentru cei mici activitățile au fost gândite în cel mai mic detaliu. Două piscine cu tobogane, miniclubul Aldy, pentru cei cu vârstele între 4 și 12 ani, activitățile amuzante, mini-discoteca, programul Maxi-Junios, toate se asigură că vă veți petrece un sejur memorabil în Creta.

Review-uri

pin icon

Citește și alte articole despre Creta

4.    Meli Palace 5*

Resortul, ce operează după celebrul concept Grecotel (inovație, investiții și respect pentru nevoile clienților), poate fi o variantă perfectă pentru un sejur în Creta alături de copii. Dincolo de camerele și apartamentele pentru familii, frumos decorate, spațioase și înconjurate de grădini luxuriante, ce pot adăposti doi adulți și doi copii, facilitățile și activitățile pentru cei mici sunt cele care vă vor impresiona.

Grecobaby este alternativa pentru cei care călătoresc cu copii foarte mici, pentru că tot echipamentul de care ai nevoie îți va fi la îndemână, dacă îl soliciți în avans.

Grecokids, pentru cei cu vârste între 3 și 6 ani, este clubul unde copiii se familiarizează cu fascinanta cultură greacă, dar și cu natura spectaculoasă din jur, se bucură de ateliere, activități în apă, jocuri de echipă și tot soiul de distracții.

Grecojuniors - juniorii de până la 12 ani sunt, și ei, ocupați cu activități, jocuri, petreceri și discoteci, sporturi de apă și multe altele, iar adolescenții își petrec timpul jucând volei pe plajă, baschet, fotbal, polo, participând la competiții sau la seri dansante.

5.    Amirandes Luxury Family

O altă destinație gândită după tiparul binecunoscut Grecotel pe plajă în Creta îți oferă serviciile și cadrul perfect ca să te bucuri de o vacanță liniștită în familie. Relaxează-te în voie, pentru că cei mici au o mulțime de lucruri de făcut – timp de șase zile pe săptămână se distrează, învață, se joacă și savurează delicioasele snacks-uri sănătoase.

Cluburile Grecokids (pentru cei între 3 și 6 ani), Grecojuniors (7 – 12 ani) și Grecoteens (peste 13 ani) se asigură că nimic nu le lipsește, de la descoperiri la cursuri, de la petreceri la sporturi pe plajă, și de la ateliere la activități antrenante. Cluburile sunt deschise din iunie până în septembrie, adică în plin sezon, când resortul te așteaptă să te cazezi în apartamentele pentru familii care pot găzdui trei sau patru persoane.

Reviews

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.