Acasa Travel Moods Relaxare 9 hoteluri excelente pentru cel mai frumos sejur în Creta cu familia

Travel Mood Relaxare

9 hoteluri excelente pentru cel mai frumos sejur în Creta cu familia

Un sejur în Creta cu familia, sub soarele orbitor al Greciei, între măslini și apele albastre, printre zidurile albe și verdele grădinilor, este vacanța de care aveți nevoie pentru a vă energiza și a vă remonta. Dacă nu ați mai călătorit până acum împreună cu copiii, nu vă faceți griji – avem pentru voi nouă recomandări de hoteluri excelente pentru cei mici, unde puteți să vă relaxați în voie în vreme ce ei se distrează cu cei de vârsta lor.

1. Mitsis Laguna Exclusive Resort & SPA 5*, Hersonissos

Situat în nordul insulei, foarte aproape de orașul Hersonissos, luxosul resort de pe plajă oferă servicii impecabile pentru familiile venite într-un sejur în Creta. Mitsis Wonderland , adică acel univers magic, gândit special pentru cei mici, cuprinde piscina pentru copii, umplută cu apă de mare, toboganele de apă, locul de joacă și camera de jocuri, în timp ce programul de activități adresat copiilor îi distrează și îi ține ocupați întreaga zi.

Camerele și bungalourile pentru familii, frumos decorate, dispun de două dormitoare ce pot găzdui cu ușurință până la patru persoane.

Review-uri / Tarife

2. Creta Maris Beach Resort 5*, Hersonissos

Aproape de Hersonissos și de plaja cu nisip auriu, spălată de apele albastre ale mării, se află acest resort cochet de 5 stele, ce dă impresia unui mic sat, cu alei și mici piațete fermecătoare, pline de flori, ce vă învăluie în parfumul lor în vacanța din Creta.

Facilitățile pentru copii, printre care cele 6 piscine, cu tobogane de apă, mini-clubul, mini-dicoteca și locul de joacă, îi distrează și îi amuză nespus, sub atenta supraveghere a unei echipe de profesioniști. Camerele pentru familii, în varianta clasică sau în varianta deluxe, caz în care dormitorul este separat de living, pot primi până la patru persoane.

Review-uri Tarife

3. Star Beach Village  4*, Hersonissos

Hotelul modern, situat în Hersonissos, la doar 50 de metri de plajă, oferă familiilor venite într-un sejur în Creta priveliștile spectaculoase ale mării, învăluite în soarele mereu strălucitor. Parcul acvatic, cu multiplele tobogane de apă, cu piscinele sale și cu numeroasele aventuri și jocuri de apă, adecvate atât adulților, cât și copiilor, reprezintă principala atracție a hotelului.

În plus, facilitățile dedicate exclusiv copiilor, printre care se evidențiază piscina imensă, cu un colț special amenajat pentru ei, dar și mini-clubul, le transformă vacanța în clipe de fericire. Camerele pentru familii dispun de două dormitoare, unul pentru părinți și unul pentru copii. Mai mult, dormitorul principal este dotat și cu o canapea extensibilă, astfel încât să poată fi cazate până la șase persoane. Verificați și ofertele all-inclusive!

Review-uri / Tarife

pin icon

Citește și alte articole despre Creta

4. Aldemar Cretan Village  4*, Hersonissos

Plaja aurie, marea albastră și albul impecabil al arhitecturii tipic grecești a clădirilor resortului atrag constant familiile venite în vacanță în Creta. Pachetele all-inclusive sunt foarte avantajoase.

Copiii se pot bucura din plin de facilități incredibile: două piscine pentru copii, cu un tobogan de apă lung de 75 de metri, loc de joacă, mini-discotecă, restaurantul pentru copii Aldy, cameră de jocuri, dar și de o mulțime de activități sportive. Camerele pentru familii, cu patru paturi, sunt cea mai bună alegere pentru cazare, împreună cu apartamentele cu două dormitoare separate.

Review-uri

5. Petra Mare

Situat pe coasta de sud-est a insulei, lângă orașul Ierapetra, aproape de plajă și cu vedere la mare, hotelul este o alegere ideală pentru un sejur în Creta cu familia.

În mijlocul unor frumoase grădini, cei mici pot descoperi o zonă gândită special pentru ei, ce le pune la dispoziție un loc de joacă și clubul pentru copii, o piscină mare, cu tobogane de apă și multe jocuri distractive. Atracția principală o constituie corabia piraților, locul în care trăiesc povești memorabile. Spațioasele camere pentru familii, cu vedere spre mare, dispun de două dormitoare despărțite printr-un perete decorativ și pot găzdui până la 5 persoane.

Review-uri Tarife

6. Candia Park

Dacă doriți să vă petreceți vacanța în Creta într-un loc cu adevărat special, ce reconstituie atmosfera autentică a unui sat grecesc, de la piața centrală, cu ceas, până la cafeneaua tradițională, atunci Candia Park, cu plaja sa privată și cu vedere spre golful Mirabello, este alegerea ideală.

Mini Blues, clubul pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani, activitățile și jocurile educaționale, pline de amuzament, piscina pentru copii și petrecerile de pe plajă, dedicate celor mici, îl fac unul dintre cele mai bune hoteluri de familie din Creta. Ca variante de cazare, puteți alege fie apartamentele pentru familii, ce pot primi până la 4 persoane, fie varianta lor superioară, cu chicinetă, dormitor și living separat, în care pot fi găzduite 6 persoane.

Review-uri Tarife

7. Annabelle Beach  Resort 5*, Hersonissos

Un resort all-inclusive de 5 stele numai bun pentru un sejur în Creta la plajă, pentru întreaga familie.

Grădinile exotice ale hotelului fac loc facilităților dedicate copiilor, printre care se remarcă piscina și clubul pentru copii, ce propune o mulțime de activități distractive. Bungalourile pentru familii, cu două camere, pot să cazeze confortabil doi adulți cu doi copii.

Review-uri / Tarife

8. Lyttos Beach  4*, Hersonissos

Grădini întinse, palmieri și flori colorate, plaja cu nisip auriu și apele albastre ale mării formează decorul în care acest hotel de 4 stele așteaptă familiile venite în vacanță în Creta. Ceea ce-i impresionează pe cei mici sunt facilitățile gândite pentru ei, cum este mini-clubul sau piscina cu tobogane.

Nu lipsesc corabia piraților și nici jocurile de toate felurile, ce-i țin distrați și amuzați întreaga zi. Pentru cazare, puteți alege între apartamentele pentru familii, cu două sau trei camere, ce pot găzdui doi adulți și patru copii.

Review-uri / Tarife

9. Plaza SPA Apartments, Rethymnon

Pe coasta de nord a insulei, pe plaja superbă din Rethymnon, se află acest hotel luxos, ideal pentru familiile ce-și doresc un sejur în Creta de neuitat. Arhitectura clădirilor, cu influențele sale cretane și venețiene, lasă impresia că vă aflați într-un cartier fermecător, din alte timpuri, în care facilitățile și serviciile impecabile sunt în acord cu standardele impuse de lanțul hotelier Grecotel.

Astfel, Grecoland, colțul magic dedicat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani, îi așteaptă cu o mulțime de jucării și de jocuri, cu programe antrenante și amuzante, astfel încât să se bucure și să se distreze din plin. În ceea ce privește cazarea pentru familii, apartamentele pe două niveluri, cu unul sau două dormitoare și cu bucătărie complet echipată, ce pot găzdui patru sau șase persoane, sunt cea mai potrivită alegere.

Review-uri / Tarife

Alături de ideile noastre de hoteluri pentru vacanța cu familia în Creta îți recomandăm să citești și articolul  "Vacanță în Creta: bucură-te de soare împreună cu familia"  pentru a afla ce activități poți avea împreună cu cei mici în această destinație și să consulți rubrica de Experiențe pentru și mai multă inspirație.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.