Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi în orașul medieval Sintra, vizitează palatul Quinta da Regaleira & ajungi în cel mai vestic punct al Europei

Mergi în orașul medieval Sintra, vizitează palatul Quinta da Regaleira & ajungi în cel mai vestic punct al Europei

301 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 74

Scurtă descriere:

Vizitează orașul medieval Sintra, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO și unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Bucură-te de un tur al misticului palat Quinta da Regaleira, vezi capul Roca, cel mai vestic punct al Europei și oprește-te în Cascais, cândva un loc preferat de figurile regale.

Repere:

  • Experimentează romanticul oraș Sintra și vizitează palatul Pena și grădinile sale;
  • Fă un tur al palatului Quinta da Regaleira și descoperă-i misticismul (opțional);
  • Oprește-te la cel mai vestic punct al Europei, la capul Roca;
  • Vezi Cascais, cândva destinația de vacanță a aristocrației europene;
  • Bucură-te de un tur fără aglomerație, cu acces prioritar la obiective.

La ce să te aștepți:

În acest tur de o zi descoperi Sintra, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Admiră vila înconjurată de un parc natural superb, castelul, frumoasele palate și cabane.

Plimbă-te pe străzile medievale din Sintra, călătorește cu un autovehicul prin parcul național și vezi fauna rară, copacii unici, castelul maur, palatul Monserrate și cabanele. Ia-ți rămas bun de la Sintra cu o vizită opțională la misticul Quinta da Regaleira, un palat înconjurat de grădini luxuriante, lacuri, grote și construcții enigmatice, ce ascund sensuri alchimice obscure, evocate de francmasoni, cavaleri templieri și rozicrucieni.

Continuă apoi spre cel mai vestic punct al Europei, capul Roca. Călătorește de-a lungul coastei și întâlnește Atlanticul la Boca do Inferno (Gura Infernului – o prăpastie), și oprește-te în Cascais și Estoril, cândva refugii pentru familia regală și pentru aristocrația europeană.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.